Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• etnies

senior tag

válasz kriszti21 #152604 üzenetére

A gyári SAG-ot úgy értettem, hogy a gyártó által megadott. A Hyperpro azt írja, hogy 15mm legyen az ő rugójával. Még nem mértem le, egyelőre csak megyegetek vele egyedül, aztán figyelgetem.
    Amit változott a gyárihoz képest: sokkal feszesebb, gyorsabban reagál, jobban passzol a Hyperpro rugókhoz, elég feszes most a moci. Ez mondjuk nem csoda, mert a gyári 10 éves és van benne 50.000 km.
    Pár hét múlva, amikor jobb idő lesz, felpakolom asszonyt és megyünk egy teszt kört még a nagy túrák előtt, akkor majd nézegetem. A gyári rugó bírta a feleséges és dobozos terhelést, de nagyon nem szerette. Igazából az lesz a teszt.
    Egyébként a szerelőm azt mondta, hogy tök fasza, hogy SAG meg húzó fokozati meg minden, de szerinte utcára kényelemre állítjuk be és végül is ezzel egyet tudok érteni. Szerinte az méregesse centivel, aki köridőre megy a pályán.

A rossz utak annyira nem értintenek (bár az UK is elég leadta covid óta), mert a motor 99%-ban Nyugat-Európában van használva, de értem, mire gondolsz!

Új hozzászólás Aktív témák