- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz KubanitoS #11079 üzenetére
Ja igen, még nem is gratuláltam
Aztán vigyázz is rá. Bár úgyis el fogod párszor ejteni, egyhelyben eldőlni, stb de ezen mindenki átesik.A köcsög autósokkal ne törődj. Ne szívd mellre az ilyen kicsinyességeket, a nyugodt élet titka.
A józan meg nyugodt sofőrt én is komolyan gondoltam az elején, de mostanában én is egyre többet csodálkozok rá, hogy néha milyen fasz módjára vezetek.
A motorozz ésszel alapnak jó, de ajánlott még elolvasni a Twist of the Wrist II-t, ez is sokat merített abból.Prof: sajnos nem csak a bőrömön ez már félúton volt a harmadfokú felé, tehát már a bőrön továbbment.
Inti: nem tudom, hason feküdtem és a seb a lábam hátoldalán van, szemből nem is látszik. 3 vágás volt (derült égből villámcsapás, csak arra számítottam, hogy bekenik fertőtlenítővel, és a fertőtlenítő csípni fog, de megnyugodva konstatáltam, hogy nem. Aztán egyszercsak érzem, ahogy a szikével hasít egyet), olyan 5-6 cm hosszúnak tippelem őket, tehát a sebet (ami volt kb 4 cm átmérőjű, de már körülötte is jött a váladék) körbevághatta. Utána még matattak kicsit, majd egyből bekötözték, úgyhogy nem láttam az eredményét. Reggel megyek megint kötözésre.
Most, hogy felálltam, most érzem, hogy a seggem sem az igazi azon az oldalon, ahol a tetanuszt kaptam, valami zsibbadt tompa fájdalom. Vazz ilyen kis fasság miatt meg belegondolni, hogy akár a lábam is amputálhatták volna. Vidámság és rákendrol.Daywalker: ja tényleg, még csak 9. van. Akkor jó.
Kenegetés gondolom majd lesz, de most hozzáérnem sem szabad, be kell járnom kötözésre.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
stifi
senior tag
válasz KubanitoS #11079 üzenetére
gratula a géphez
amiket írtál azt mind meg fogod szokni... egy idő után már nem fogsz félni, nem lesz hihetetlenül erős a motor, nem lesz bosszantó a sok fasz autós, hanem szépen dinamikusan haladva fogod kerülgetni őket félelem nélkül, és az erő sem fog már zavarni.csak ne ess soha a ló túloldalára, sose érezd gyengének a motort, mert egy jó darabig többet tud nálad, és mindig van mit tanulni / csiszolni!
széles utat!Nincs időm kedvesnek lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...