- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Formaster #102411 üzenetére
Nah most pedig már te is azt írod hogy nem a gyorshajtással van a baj. Akkor végülis egyetértünk nem?
Mi is erről pofázunk már régóta.
Az pedig hogy a tv mitől zeng nem a balesetek számától függ hanem az undorító médiától amiben viszont tényleg ég-és föld a különbség magyarország és nyugateurópa között...Részemről off a téma.
-
Ferdzsoo
addikt
Ettől biztosan nem lesz kevesebb baleset.
Soha nem kell tovább menni mint a németországi autópályák sebességkorlátozások nélkül.
Rengetegszer bizonyított tény hogy ott sem történik több baleset mint bármelyik másik autópályán.
Innentől kezdve az egész sebességmizéria öngól.Ha csak az arra alkalmasaknak adnának jogosítványt (egyáltalán) bármilyen gépjárműre, azzal rögtön nyernénk - és ez itt a legerősebb szűrő. Számos olyan sofőrt láttam akiknek egyszerűen nem adtam volna jogosítványt. Soha. Túl laza a rendszer. Nem csak nálunk, hanem mindenhol.
60 éves kor feletti 2 évenkénti jogosítványmegújjítással (30 perc vezetés felügyelet alatt) biztosan nyernénk.
Az útburkolatok megfelelő javításával, az úthálózat felújjításával, az úttestek szélesítésével, felfoghatatlanul sokat nyernénk.
A sok fos műszaki állapotú gépjármű megfelelő műszaki vizsgájával és kötelező szervízével biztosan nyernénk.Ezzel ők tömik a zsebüket. A biztonságnak a sebességhez vajmi kevés köze van. A kressz egyéb szabályainak be nem tartásával felmérhetetlenül több baleset történik mint a gyorshajtással.
Ez csak az az egy kresz szabály szegés amit könnyen lehet bizonyítani és horribilis összegekhez jut a szerv. Szvsz undorító. -
Ferdzsoo
addikt
Végülis megjártuk az Albán SH20-at.
A legjobb túránk eddig.
Elő sem vettük az esőruhát, ilyen még nem volt!
Illetve azt még most is tartom hogy az egyik legjobb útvonal a Bihács - livno - jablanica - Mostar szakasz. Ez nekem mindent ver. Nyugateurópát is beleértve. Útminőség, motorozhatóság, táj, forgalom. Egyszóval mindent.
Montenegróban pedig fergetegesek az utak, kb repülőgép kifutópálya széllességűek. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Teasüti #102177 üzenetére
" Na meg általában nem is könyv szerint megy, hanem vmi úgyis megszopat ami miatt elakadok és a végén úgyis szakemberhez kell vinni." - Ne ez az ami saját tapasztalataim alapján nem igaz.
Miből gondolod pl hogy a vezérműlánc zörög?
Miből gondolod azt hogy az rendellenes. Hallgattál másik kotta ugyanilyen, ugyanennyit futott motorokat amik nem csinálták?
Milyen motorról van szó? Ha van egy szervíz manuálod, az alapján nagyonsok mindent meg lehet szerelni, csinálni.
Azért erőltetem a csináld magad vonalat mert nekem egy-két kivételtől eltekintve (Pestiek) kizárólag negatív tapasztalataim vannak (bárhol vidék) a szervizekkel. Amit meg én/mi otthon megcsinálunk az meg van csinálva. 100%. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
V.Stryker #102132 üzenetére
Teljesen így van ahogy vendingo írja.
Mi szeptember második hetében is 7 főre találtunk szállást horvátban úgy hogy fél 9-re értünk oda este!
Simán, Kinyitnak a kedvetekért bármit. Forgalom nulla, turisták hazamentek, bevétel kell.
Nyugodtan el lehet induni fogalás nélkül is bárhova, főleg 2 személlyel.
Mi következő utáni héten megyünk Bosznia-montenegró-albániaába.
Nevetséges árakon foglaltunk szállásokat 5 főre. -
Ferdzsoo
addikt
Az sh20-as albán részén ment valaki az elmúlt pár évben?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mike- #101825 üzenetére
Nehéz lett volna hidegen mérnünk mert lábon mentünk ugye.
Végül 2.0 elöl, hátul 1.9-re engedtük így az utcai teljesen rendben volt.
Valami beteg rohadt egy meleg volt de nem csúszkált. A 20 perc végen a sisakban az orromról csöpögött az izzadtság.
Néztem kb ilyen szűk 3 perces köröket mentem, de nem nagyon nyeleztem kanyarok között, inkább arra mentem hogy a kanyartempók jók legyenek. A durva az hogy még ezzel a fos idővel is volt akiket körbemotoroztam..
Nagyon jó lenne a féktávokat megtanulni hol mennyire, meddig lehetne húzni, ez az ami nagyon sokat hozna időben. Néha felülmérem túlfékezem, máskor túllassítom azt majd beesek a rázóra.
Nem egyszerű ez na.A 2x 20 percbe úgy lefáradok vicc. -
Ferdzsoo
addikt
Ti mennyire szoktátok leengedni pályázáshoz a gumikat?
2 bar? 2.2? -
Ferdzsoo
addikt
Megint defektes a hátsó gumim. Kurv@faszb@!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #101769 üzenetére
Nem is részletezném, nagyon nem az autóban voltam agyilag, és nem gyorshajtásért bűntettek meg, tudtam hogy ott a kapu.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
goodboy007 #101761 üzenetére
Nekem kiküldték.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #101734 üzenetére
Most csatlakoztam én is ehhez a csoporthoz. Nem rég óta van látom.
Ezt a magyarban linkelték vagy a többiben? Van vagy 3-4. -
Ferdzsoo
addikt
Szerda valaki pannónia-ring?
Mi megyünk. -
Ferdzsoo
addikt
Volt itt már valaki aki a közúttól kapott bármilyen kártérítést akármilyen módon?
Ez az oldal konkrétan erre vonatkozik.
Nem tudom hogy egyáltalán van e értelme bármit írogatni nekik. Term. a májusi kicsúszásom miatt keresném meg őket. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Formaster #101035 üzenetére
Nekem a vezetési kultúrájukkal is pozitív tapasztalatom van, olyan szinten figyelnek és megszokták a motorosokat mint szerintem sehol európában máshol. Az hogy a hajtűkanyarban kihúzódik az autós és !kamionos! az út szélére és te belül kis íven elmész teljesen elfogadott. A szembejövők is lehúzódnak hogy elmehess bárhol. Ezt én eddig sehol másik országban nem tapasztaltam, az ilyen szintű odafigyelést.
Délen nem jártam, de oda minek is mennék motoros szempontból az északi rész az ami a mennyország...etnies: teljesen egyetértek veled.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #100921 üzenetére
Nem volt okés a gyári?
Nekem tökéletes. Se turbulencia se semmi... persze nem egy pajzs, de ne is legyen. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Geresics #100882 üzenetére
Azt is hozzátehetjük, hogy hiába a reflektor meg a kamera, ha nincs ez a lánc ezt biza elvitték volna 3 percen belül. Fel volt mérve ez a terep, egyáltalán nem lepődtek meg hogy felkapcsolódott a lámpa és látták a kamerát is. Illetve ott volt a kezükbe az erővágó. Jah hogy a lánc márkáját nem nézték meg aha..
Szerintem ez kimeríti a felkészültség fogalmát.
Szerintem sem amatőrök, nem tűntek pánikolósoknak, majd keresnek egy másikat. Ennyi... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Geresics #100877 üzenetére
Ígyvan pontosan.
Egy biztos. Ha ráversz valami ilyesmit. Almax Chain
Persze flexel ezt is elviszik, de ahoz azért nagyon keménynek kell lenned hogy nekiállj flexelni egy láncot az utcán...
Ennyit szánnak rá. Aztán otthagyják...
És hidd el másnap nem fognak érte visszajönni flexel. Majd keresnek olyan láncot amit át tudnak vágni az erőfogóval. Ergó probléma megoldva.
Igaz 70k egy ilyen lánc. De valamit valamiért... -
Ferdzsoo
addikt
Mostmár ki merem jelenteni: Elmúlt a hápogás és a telóolaj sem folyik már, én nem értem mi történt, de most 3 napja csont szátaz a villaszár. És mentem majd 600km-ert.
Ez miez? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Tarill #100686 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Sosem értettem az ilyen kérdéseket, ha van valami ami sokkal jobban tetszik?! Ha meg ugyanaz hát legyen...
Nekem sem volt logikus lépés a futóműtuning, a motor értéke nem indokolja az ilyen szintű extra ráfordítást. Ráadásul sosem fogja senki kifizetni. De a lényeg hogy te jól érzed magad vele, rajta.
Ha az újan jobban érzed akkor meg hajrá. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #100677 üzenetére
Jah most egyenlőre megfigyelés lesz, nem zavar egyik sem, meg bármikor megcsinálják szóval mostmár inkább motorozni akarok.
Ma mentem egy nagyobb karikát, állítom a hátsó rugó többet dobott a futóművön mint az első.
Kegyetlen jó lett. Úgy fogja a szar utakat is a motor hogy ihaj. 0 előfeszítés nélkül, igaz egy személlyel csomagok nélkül , de olyan rider sag-eket mértem hogy nem hittem el. Végre nem a földön ül az alja. Az pedig hogy nincs benne "drag" a méréseknél elég sokat elárul a futómű minőségéről. Hogy egy kicsit hápog ha rángatom, Hát ez van. Nem error hanem feature. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #100667 üzenetére
Jah. De az az érdekes hogy akkor folyik ha a garázsban áll a motor. Tegnap már nem töröltem le, ma mentem vele és most full száraz, meg el is tűnt az olaj. Szóval nemigen értem. Mintha visszadolgozódna a telóba.
Mindenesetre írtam nekik, szívesen megcsinálják , csak vigyem el pécsről...
Jah és nekem is nyekereg az új hátsó rugóstag.Menet közben nem, csak ha pl ugrálok a motoron, vagy ha a hátulját emelgetem vagy nyomogatom izomból.
Egyéb kérdés? De idén nemtudom hogy szórakozok e vele, majd lehet jövőre visszaviszem. Van rá 5 év gar. Aztán meg az is lehet majd elmúlik... -
Ferdzsoo
addikt
Nah hát így sikerült a szimeringet kicserélniük a jobb oldali telóba, a másik az jó...
F@szom kicsit kivan... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
HoaryFox #100606 üzenetére
Fizika: minél gyorsabban mész annál nehezebben mozdít ki a szél az irányodból. = Fúj a szél 150 alá nenagyon.
Evil off: Megvan hogy mikor számíthatsz rá és hol. Figyelni kell a környezetedet. Erdő, bokor /fasáv után ott ahol vége van, nézed a fákat előre mennyire mozognak ill. Milyen irányból számíthatsz a szélre. Sokat segít. -
Ferdzsoo
addikt
Semmivel nem bonyolultabb... nekem kombinált van és ezt sem bonyolult.
Az meg hogy nem kétujjas féked van egyszerűen motorja és fékrendszere válogatja. Nekem sincs a hondán fém fékcső, ráadásul 3km hosszú a központi abs miatt a fékrendszer mégis kétujjas.
Ez rengeteg dologtól függ. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #100338 üzenetére
Azt amúgy vágod hogy azt hiszem a bal hátsó csávó a space x-nél valami rakétafejlesztő?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
CyberPunk666 #100063 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele. Nem függ tőle. Hőmérséklettől függ, de búvárkodásnál tök mindegy mindig párásodna. 8 éve búvárkodom...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
z123456789 #100054 üzenetére
Kicsit homályosodik, de klasszisokkal jobb mint anélküle.
Búvármaszkba nem kell ilyen hülyeség, oda más megoldás van. Meg nem a mélységtől függ hogy mennyire párásodik... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
z123456789 #100050 üzenetére
Vicc hogy mennyibe kerül.
Most vettem 3000-ért párásodásgátló spray-t.
Eddig okés. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #100022 üzenetére
Remélem megfogja így is hogy nem lyuggattam ki egyiket sem mint te. Viszont cserébe ilyen asztalos lefogatóval odaszorítottam 2 helyen is.
-
Ferdzsoo
addikt
Ez a szélvédőragasztó mennyi idő alatt köt meg? Felragasztottam a sárvédő hosszabbítást, de most így egy fél óra alatt nemsokat keményedett...
-
Ferdzsoo
addikt
Nah bekerült az USB-s töltő is, holnap jön a hátsó rugóstag, már kiszedtem a gyárit.
Ripityomban áll a gép. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #99951 üzenetére
Szerintem is vegyél valami olcsóbb kulcsot, kettőt.
Egy kicsit ill. egy nagyobbat. Mert ezzel a cuccal sok csavarhoz nem fogsz hozzáférni szerintem...Másik: vettem szélvédőragasztót, maholnap megjön a sárvédő hoszabbítása, látom te kicsit megkapattad annó ilyen apró lyukakkal is. Ill. mit kell tudni ragasztáskor valami jótanács? Mennyi idő alatt köt ez meg?
Bár én a szénszálas cuccot nemhiszem hogy fogom fúrkálni. Csakmegfogja a sima ragasztó is bekenve nem? Ez különben olyan mint egy technokol hogy ha levegő éri megköt és kész? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #99714 üzenetére
Nah erről pedig ne is beszéljünk.
-
Ferdzsoo
addikt
Ez azért nem ilyen egyszerű, ha ismernéd a biztosítók működésének a hátterét nem röhögnél sírva.
No offense...
Simán van hogy nő, simán van hogy csökken. (Akkor senki nem röhög sírva amikor majd 30%-os díjcsökkenések vannak 1 évben, azt elfogadjuk, az király. De ha nő 10%-ot már sírva röhögünk a valóságon?)
A bonus emelkedése százalékosan 1 év alatt elég kevés. Ellenben ha pl. az előző évben jóval több kifizetése volt az adott biztosítónak hasonló adott helyzetekben, amibe pl. lehet hogy pont te is vagy a motorod belesik, akkor nőni fog az éves díj.Nem akarom őket védeni, mert nem jó fejek, de ez azért nem ilyen egyszerű.
A válasz amit adtak pedig teljesen igaz, nem humbuk szöveg, ők tényleg ezen múltbéli adatok és statisztikák alapján kalkulálják ki az éves díjad. Nem hinnéd el mennyi ember dolgozik ezen hogy te mennyit fizess egy adott évben és hányféle statisztikai adatot vesznek figyelembe.
Az pedig hogy idén forintra annyi lett mint tavaly azért van mert valszeg alig változott valami a tavalyi statokban a tavalyelőttikhez képest.A rendszerben azért tényleg vannak csúsztatások, pl. amikor dupla/triplázódnak a díjak 1 év alatt, (ez ilyenkor másról szól) de a te jelen esetedben nem ez áll fent.
Geresics: Hidd el itt erről sincs szó.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #99630 üzenetére
És attól hogy ők azt teszik az még nem jelenti azt hogy az is kell bele.
Runner: Ahogy gondolod, nekem 35k km-óta nincs bajom a gyári ajánlott olajjal. Én maradok ennél ez biztos.
Musquito: Amikor megvettem is 10w-40 volt benne. 5100-as. Mert a márkaszervíz szerint ez kell bele, és a V motorok szebben járnak félásványival. No komment.
Nah ezért...És nem azért mert az 5100 10w40 harmad árban van a 10w30 7100-hoz képest...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #99581 üzenetére
Kösz a ragasztó ötletet, kifúrni biztosan én sem fúrtam volna ki. honnan vetted a ragasztót és milyen márkájút?
Azért vettem a karbont mert ugyanannyi volt mint a műanyag, csak éppen karbon.Meg akkor ez passzol a többi egységhez! Mert végül megrendeltem az alsó karbonszálas motorborítást hozzá.
Deklimatrica már a generátorfedőn, szebb lesz a gép mint újkorában...Doki16 - igen ezt.
2016 Q3. Nem mai. De ezzel nekem igazából még sosem volt problémám hogy a térképen egy körforgalom nem volt rajta vagy ilyesmi. Engem ez nem zavar. Cserébe tud mindent ami nekem kell.
Most az olasz túrán is minden rendben volt ezzel a mappal-. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Mentolka #99579 üzenetére
Most úgy néz ki végre sikerült egy Software-t találni (Hivatalos IGO androidra) ami képes offline navigálni, és előre meg lehet tervezni az útvonalat és arra is fog elvinni amerre mi szeretnénk.
10k. az európa térkép. Nekem ez ennyit megér... A régi Note 3-amra pattintottam fel, így ez a teló innentől gps-és minden probléma meg van oldva... Arról nem is beszélve hogy a telón elég jól pörögnek a gps-programok, mivel jóval bikább a proci bennük mint a gps-ekbe. Az se érdekel ha ez elázik vagy sáros (bár elvileg most ez is már meg lesz oldva sárvédő hoszabbítóval) lesz vagy süti a nap vagy bármi, benne van egy szilikon tokban azt kész-. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #99563 üzenetére
Teljesen egyetértek, próbáld már meg a vfr-re felrakni a plexi alá.
Ott a műszerfal rögtön.
Nekem a kormánycsapágyba dugható gps-tartó lett végül. Ez király hozzá.
Persze le kell nézni de más opció nincs... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
z123456789 #99527 üzenetére
Röviden: Elcsúsztunk a kavicsos úton.
Hosszabban pedig nem kezdem el mert csak felidegesítem magam. Vannak dolgok amiket el kell engedni. Ez ilyen... -
Ferdzsoo
addikt
Megjött a rendőrségi határozat. Nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem, még meg is bűntettek 2 deákra.
Magyarország én így szeretlek...
Vicc... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #99328 üzenetére
Nálam a pálya nem játszik, mert oda-és ott is szeretnék motorozni, pályának semmi értelmét nem látom.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #99325 üzenetére
Nah köszönöm uram a tájékoztatást. Sokat segítettél.
De tényleg jó lett a futóművem, olyan jó hogy megrendelem a hátsót is kompletten. Nem akarom még eladni a gépet, és nagyot fog nőni a komfort, mint ahogy nőtt az elsővel is.A pályázást nagyon nem szeretem, a nem autópályás mellékutak nagyon szarok?
-
Ferdzsoo
addikt
Volt e valaki az elmúlt 2 évben akár a transfogarasin akár a transzalpinán?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
z123456789 #99171 üzenetére
Legyünk korrektek. Ha a tábla előtt leszállsz a motorról leállítod és betolod, senki egy büdös szót sem szólhat mert nem követtél el szabálytalanságot. Ha begurulsz, akárcsak álló motorral is már szabálytalan vagy.
-
Ferdzsoo
addikt
Megjöttünk a túráról, röviden: Kurv@jóvolt, csak rövid, motorral minden ok.
Hosszabban: majd lesz vidi Geresics örömére... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Teasüti #98868 üzenetére
Azért az nagyon nem mindegy ám hogy milyen típusú motoron csinálják az adott szervízt.
Van ahol 1 munkaóra alatt a hengerfejet le tudod szedni, van ahol épp bejutottál a tank alá mert volt 11 idom előtte.
Egy v blokknál pont duplaannyit kell dolgoznod (vagy többet) pl egy szelephézagnál, mint egy sor 2/4-nél. 2x gyertyák, 2x szelepfedél, egyébb útbanlévő dolgok eltávolítása stb stb. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
etnies #98864 üzenetére
Egyik sem működik. Beállítok egy útvonalat számítógépen, küldés telefonra, és totál mást ad ki.
Alapjában véve nekem egyik útvonal sem jó amit kiad, mert nem az átlagos irányokba megyünk. Húzogatom össze vissza google mapson. Aztán hiába mentem el, leküldöm telefonra totál mást ad megint, Nincs egy épkézláb szoftver amivel tervezel számítógépen majd leküldenéd a telefonra. Vicc... -
Ferdzsoo
addikt
Feszültségmérő installáció. LVL. 10.
Nagyon elégedett vagyok, szerintem kurv@jó let.. Mint a gyári. Jah gyári ebből nincs is.
(L:/dl/upc/2018-05/27/51629_wlagivfovzptevwi_20180527_192611.jpg)
(/L)
(L:/dl/upc/2018-05/27/51629_kywd00nn9oslcaek_20180527_192614.jpg)
(/L)
-
Ferdzsoo
addikt
Nah úgy néz ki a bácsi megcsinálta faszán a tekercset.
Alapjáraton 14.2 volt.
Holnap összeszerelés... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Micsurin #98658 üzenetére
Eleinte én még egy olajcserétől is ódzkodtam. Egy hűtőfolyadék cserétől, amihez az idomokat le kell szedni, stb. meg pláne.
Ma már délután 5-kor is nekiállok/unk egy generátorhiba felkutatásnak, és este 10-kor a kezemben volt a hiba forrása a rossz tekercs. Arról nem beszélek hogy ehhez konkrétan a hűtővizet is le kellett engedni és a tank alá is be kellett menni. No komment....
Egy biztos. Szervíz manual nélkül nem állnék neki nagyon sok dolognak.
De pl unokaöcsém gsx-r 750-én 1 hete síkoltattuk a hengerfejet, ott pl. összerakásnál a szelepek tömítését is teszteltük.
A vezérlés beállításán/összerakásán vagy 4 órát szarakodtunk...
De meg lett a hiba és már nem forralja a vizet...Azért a motorszerelés nem rakétatudomány. Ha valamilyen szinten technikai beállítottságú ember vagy és tudod mi az a 10-es dugókulcs, meg nyomatékkulcs, akkor ha elég időd van bármit meg lehet csinálni. Kell egy szervíz manual az tutti, meg persze szerszámok, az is biztos, anélkül nincs esélyed.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Micsurin #98654 üzenetére
Pontosan emiatt szervizelem magam a gépet már egy ideje. Nah jó meg mert már szeretem is csinálni.
Meg ha én csinálom akkor tudom hogy az meg van csinálva...Szerk.:
Kolondrum kerestetik, hol vette ő a töltés visszajelzőjét?
Mennyire nem értettem anno hogy az minek neki, most már rohadtul értem. -
Ferdzsoo
addikt
Nah, lesz bontott generátor péntekig a hollandoktól.
Ill. egy tekercselőhöz is elvittem, az is megcsinálja azt, ami elszállt.
2-ből egy csak jó lesz.Meg a pótot elviszem a túrára magammal.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
CyberPunk666 #98542 üzenetére
Pontosan így gondolom én is.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #98538 üzenetére
Oem-parts totális tévedés, a bal kormánycsutkám amit rendelni kellett oem partson 83.000.- bementem a Hondába és 17 000 volt. - természetesen a gyári, nem utángyártott.
Lábtartó OEM-en 80.000 hondába 37000.- Soha senkinek nem ajánlom az OEM-partsot.
Arra jó hogy megnézd hogyan tudod lerendelni egy adott alkatrészt, tehát hogy hány darabban, de se a cikkszám, se az ár nem stimmel totális tévedés.
Valszeg bemegyek kedden és szerintem ilyen 60-70k körül fogja mondani a gyári generátort.
Persze az is rengeteg, de ha megjön 2 nap alatt akkor jobban megéri azt megvennem, különben bukom a foglalókat a túrával....szerk: nem tudom hogy el mernék e menni egy frissen tekercselt generátorral olaszországig.
Így most első körben marad a gyári bontott, vagy a zsír új, attól függően melyik jön meg hamarabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest