- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu #17791 üzenetére
szerencsés voltál az ETZ-vel. Én nagyon megszívtam vele. Nekem sok gondom volt vele. Egy könyvelőtől vettem egy 250-est, garázsban, letakarva tartotta, kímélte. Ránézésre nagyon patent volt, pöccre indult. Egyedül voltam, nem igazán értettem hozzá. Elhoztam, két hét múlva a főfékhenger elengedte az olajat, és a ház annyira kopott volt, hogy cserélni kellett. Vettem rá Brembo-t. Aztán két új hátsó teló is kellett rá. Aztán a karbi mondta be az unalmast, elszabadult benne valami, amit beszívott és megszorult. Ezután még mindig ment, kapott új karbit (használt persze, 251-es karbi volt). Aztán 2 hetet kihagytam, mert műtöttek. Szigorúan megtiltottak minden nehéz fizikai munkát, és a motorozást meg főleg. Oké mondom, kibírom. Aztán mégiscsak sutyiba ráültem, és mentem egy kört. Hazafelé egyszercsak nyekk, megállt a blokk, és alig úsztam meg az esést. 4km-t toltam hazáig.... gyakorlatilag vérben, verejtékben úszva értem haza. Ez volt a pillanat, ahol azt mondtam, hogy a k anyád, és bevágtam a farakás mellé. 2 hét múlva megjött az ER-6, és soha többé nem akartam ETZ-re ülni, mert bár tudom, hogy nagyon fasza gépek voltak, de eljárt felettük az idő, és nekem sok szenvedést okozott, és rengeteget buktam rajta. Eladtam potom összegért, elegem volt. Simsonom is volt, azzal semmi gond nem volt. Szegény az még véres torokkal is haza hozott olyan sártengerből, hogy így utólag is mosolygok rajta. Eladtam szegényt, mert nem volt értelme javítani, azon minden a végét járta.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest