Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Valtozo, de nem annyira gyilok mint mondjuk a koztarsasag kupa. Iden nemtudom mit valtozott a versenyzok hozzaallasa, en csak tavaly mentem. Nekem a T2 sokkal neccesebbnek tunik, mert amit a rajnal elrontotam abbol 3-4 helyet midig a T2ben hoztam vissza, mert az egy igen jo kifekezos kanyar. Itt van egy video az egyik tavalyi rajtrol [link] Ezt a felsved vette fel. Itt jol latni hogy ugy beragadtam mint az allat. En a piros feher ruhaban rajtoltam az elso sorbol 2. helyrol, es meg a 4. sorbol is volt aki megelozott
Viszont a tempom jo volt, a verseny vegere 2. helyig vissza tudtam kuzdeni magam. MIndenesetre atom gaz volt tavaly minden rajtom. Az meg hagyjan hogy -40 Le, de nagyon rosszul indulok el. kb 80ig 1be kene csusztatnia kuplungot 10e fordulat kornyeken. De ezt sosem gyakoroltam. Ugy indultam a rajtokon mint amikor a piros lampanal lindulok csak nyel gazt huztam miutan megfogott a kuplung... hat ennyit szamit egy jo rajt... marha nehez az itt elveszett pozicikat a versny kozben visszaszedegetni... de legalabb izgalmas volt minden futam 
Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a tempom jo volt, a verseny vegere 2. helyig vissza tudtam kuzdeni magam. MIndenesetre atom gaz volt tavaly minden rajtom. Az meg hagyjan hogy -40 Le, de nagyon rosszul indulok el. kb 80ig 1be kene csusztatnia kuplungot 10e fordulat kornyeken. De ezt sosem gyakoroltam. Ugy indultam a rajtokon mint amikor a piros lampanal lindulok csak nyel gazt huztam miutan megfogott a kuplung... hat ennyit szamit egy jo rajt... marha nehez az itt elveszett pozicikat a versny kozben visszaszedegetni... de legalabb izgalmas volt minden futam