- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
NINJA_V
tag
válasz
bajnokpityu #19270 üzenetére
Igen, az. Milano mellet van, tulajdonképpen egy reptér és ez ad helyet a vásárnak.
Zsoltee: Vannak kapcsolatok igen. Ismeretlenül mész valahova akkor nem a legjobb, alku akkor szinte 0, stb stb...Motorokat mi szereljük, meg estleg megy fényezőhöz ha kell, amúgy nem szoktak nagy problémák lenni...
Azért mentünk mert ezeket már lefoglaltuk, amúgy ha most akadtunk volna rá a neten akkor, nem kellettek volna...de nagyon szar így...300+Pl. néztem a ruhákat börzén, visszaváltottam forintba, hát valami iszonyat, itthon kell kiegészítőket vásárolni az tuti. Kérdezem az olasz csajt, hogy ez meg az mennyi, hát csak röhögtem, persze magamban sírtam. Csaj kérdezi, mert ahonnan én jövök ott mennyi, mondtam 50-nel kevesebb, csak pislogott..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest