- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1092 üzenetére
Amúgy igazad van! De te is tudod, hogy ezt a játékot végtelenségig lehet játszani...
Ez kvázi 40e... De az L7 csak 10-zel több... És az már bővíthető + penge... Ugyanakkor a V3i meg ''csak'' 60e HUF...
Szóval, remélem érted, mire akarok kilyukadni...
% éve vodafone-os vagyok, van digitgépem (Canon), laptopom (Toshiba), mp3 playerem (Sony)... Úh nem várok csodát...
Ha okostelefonra lenne pénzem, akkor azt vennék, de az kb 60-70e, most meg kb 30 a keret... Ráadásul ebből a pénzből egy nagyon jó kis telót kapok, jól felszerelve, és ami tuti: nagyon-nagyon tetszik (pedig ált nem külsőre veszek telefont!)!
Szóval, ez a helyzet! Plusz: elrakattam magamnak a vodánál
[Szerkesztve] -
st.hubertus
tag
válasz
zolikaDB #1088 üzenetére
Elvileg lehet.Van egy olyan, hogy firmware-frissítés/csere... ez kb úgy működik, hogy feltesz egy másik flasht a telefonodra (jobbára a gyárit érdemes vagy egy monsterpackot). Ekkor már nem lesz live-os. Viszont: kártyafüggetlen lesz, és ugrik a garancia is. Persze erre lehet azt mondani, hogy nem lesz baja. Nekem 11 hónaposan ment tönkre az E1-es hangszórója..
Valamint nem tudom, hogy ezt hogy is kell csinálni, legutóbb egy V360-ast frissítettem, a live menü el is tűnt, de hálózatfüggő maradt..
A vodás árra rádobsz egy tízest, és hálozatfüggetlent kapsz az electroworldben...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1066 üzenetére
Srááácok, hát lámák vagyunk!
Rájöttem a telókönyv dologra- úgy lehet megoldani, hogy csak a telmemóriát mutassa a telefonkönyv, hogy kiválasztjuk, melyik hívócsoportot mutassa a készülék! Így az egyikbe besoroljuk a számokat, és csak azt fogja mutatni! Ez nekem így teljesen jó lenne!
Jah, vodánál, ha jól tudom, 27e FT! Ennyit megér, de a live menü...
Vkinek, akinek van, nem tudna képet küldeni a vodás displayről??? És a vodásban a jobbgomb a live oldalára mutat vagy meg lehet változtatni/ill. tud-e videót? (a független igen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest