- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Aktív témák
-
Halo
senior tag
válasz
Moleman #49578 üzenetére
ööö - az a bajom ezzel, hogy fogalmam sincs miről beszélsz
ha az a pötty, amikor kikapcsolom üres képernyőre, akkor az az általad említett beállításokban kikapcsolható - ill. ki is kapcsoltam, már nem "villan" úgy be. azt hiszem erről beszél junyoszty pöttyként.ha pedig nem... akkor miről?
lehet, elbeszélünk egymás mellett, ha nem tudjuk a gyerek nevét
-
-
kutga
nagyúr
válasz
Moleman #49430 üzenetére
Ha frissítenék akkor CM10. De a MIUI kezelőfelülete egyelőre nagyon tetszik.
Amúgy ha egy vonalon maradok, mondjuk a wiui további verzióit akarnám rátelepíteni a mostani rendszerre, akkor a későbbi verziókat simán rá tudom frissíteni a mostanira, vagy ott is javasolt egy wipe cache és factory reset?
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman #49314 üzenetére
QCM10, első másodpercek: nagyon szaggatott, óra alkalmazás folyamatos FC, gyakorlatilag használhatatlan. Reboot: 2 perc után teljesen kisimult, nagyon gyors, viszont vannak problémák, amikre nem találtam megoldást: nem mennek a flash videók, csak üres feketeség van a helyükön (pedig fent van a flash player, data wipe nem volt), és a képernyő kikapcsolásakor jelentkező CRT effektet pedig nem sikerül kikapcsolni, sehol nem találom a beállítást (ahogy az egyéb képernyőanimációkra sem - ebben már nincs külön cyanogen beállítások menüpont). Ez utóbbi önmagában is túl bosszantó.
(Találtam egy xda oldalt, ahol a hiányáról panaszkodott valaki - hát most megkaptuk.
).
Amúgy kellemes meglepetés összességében, menü gombra megy a feloldás, ebben is van torch (bár hosszan nyomott home-ra nem működik).Egyelőre megpróbálok együttélni vele, és kivárni az 1.8 nyuszit, de lehet, hogy pár órán belül megunom és megy vissza a régi.
-
w.miki
veterán
válasz
Moleman #48996 üzenetére
Bayer lencséshez más kellene?
megtaláltam, ez van alapból a nyusziban:
enable 1
load_all 0
scaling 5
clk1 300
clk2 600
clk3 1000
vsel1 28
vsel2 40
vsel3 54
con_up_threshold 90
con_down_threshold 40
con_freq_step 8
con_sampling_rate 160000
int_min_sample_rate 50000
ond_up_threshold 86
ond_sampling_rate 50000
smt_min_cpu_load 20
smt_max_cpu_load 80
smt_awake_min_freq 300000
smt_sleep_max_freq 300000
smt_up_min_freq 1000000
smt_wakeup_freq 1000000
smt_ramp_up_step 250000
bst_awake_ideal_freq 600000
bst_debug_mask 0
bst_down_rate_us 64000
bst_max_cpu_load 90
bst_min_cpu_load 40
bst_ramp_down_step 192000
bst_ramp_up_step 160000
bst_sample_rate_jiffies 2
bst_sleep_ideal_freq 300000
bst_sleep_wakeup_freq 300000
bst_up_rate_us 52000
iosched_sio 1 -
fa4hu
őstag
válasz
Moleman #48865 üzenetére
Ha csinálsz a WR 1.5.2-ről a recovery-ben teljes mentést (backup all), mindent vissza tudsz majd állítani. Érdemes a WR 1.7.1-et kipróbálni. (A WR 1.8 készülőben!) Mellette még a WajkUI 2.9.27-et találtam jónak, a CM10 lassú volt (mokee-t, pikachu-t, lezo-t nem próbáltam).
-
lmisi
senior tag
válasz
Moleman #48535 üzenetére
Az én új cirka 3 hónapos akkumon is már megjelent az akkuesés ez ilyen. Így is elmegy 30 órát (2 munkanap) muksirommal. Igaz már nem játszom rajta, Email, hívások sms, námi böngészés és napi 20-25 perc waze navigálás dugókerülés miatt.
Sok töltéssel (Napi 1-2), nehéz használattal évente akkucsere defy-nál. Sajnos nem jó 1-2 ezer forintos eBay-es. Eredeti vagy 4-5 ezres eBayről (Mondjuk amelyiknek teljesen olyan a matricázottsági mint az eredetinek) -
hodostamas
addikt
válasz
Moleman #36298 üzenetére
Bemész, megmondod hogy sz.r. Vagy vigyél még egy defy-t ami jó, és mutasd meg hogy hát igen, a tied nem az igazi.
Nekem szürke színeknél voltak csíkok benne, először nem hitte el a csaj, aztán mikor mellé rakta a kollégája defy-jét, csak annyit mondott hogy hát de nekem ez nem is számítana.. mondom nekem meg igen, cserélték is egyből(1 napos volt)
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman #36266 üzenetére
Please help me!
Van nálam egy Defy, külsőre hibátlan, belsőre kevéssé. Bármilyen romot flashelek rá, "Please reboot manually" jelenik meg, újra rádugom, de hiába PASS, bootloopos marad.Mit csináljak vele? Már flasheltem CEE-t, SEA-t, 117-est, 155-öst, egyikkel se megy.
4.0 volt rajta, mikor kézhez kaptam, működött. Szokásos wipe megvolt, azután kezdtem flashelni. -
Kbali
nagyúr
válasz
Moleman #35696 üzenetére
Nekem a romcsere után kikapcsolt állapotban írta bekapcs után, hogy 99% és nem kalibrál.
Utána bekapcsolt állapotban töltöttem, ott amikor kiírta a 100%-ot, akkor húztam le és nyomtam egy kalibrálást (egész éjszaka töltőn volt).
Azóta tapasztalat: tegnap reggel 6 körül vettem le töltőről, 20-30 perc telefonálás, push mail szinkron, 3G, BT kihangosított telefonálás, kis FB, foursquare, éjszaka kikapcs mellett most állok 36%-on - eddig meggyőző a WIUI 2.3.30. -
szabof1
őstag
válasz
Moleman #35690 üzenetére
Nekem sokáig volt ilyen akksi töltöttség esésem, amikor gyakran romoltam és az akksi cserék (rotálás) is mindennaposak voltak és a kalibrálással sem foglalkoztam.
Amióta kevesebbet cserélgetem a romokat és stabilan ugyanazt az akksit használom és minden romcsere után rendesen kalibrálok, nos azóta nincs ilyen akkummulátor töltöttség esés. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Moleman #35154 üzenetére
Nekem egy ideje fenn van, csak a power manager, miui launcherrel. Nem vettem észre komolyabb fogyasztást. Korábban, mikor mindenféle go cucc telepítve volt -launcher, widgetek stb.- akkor csoffadt az akku rendesen, de önmagában a manager szerintem nem gáz.
Az energiakezelési profilokat kifejezetten szeretem. -
ata007
tag
válasz
Moleman #34784 üzenetére
Köszönöm!
Egyenlőre várok, használom így, nem tűnik vészesnek, csak kicsit zavaró. Egyébként is folyton be van kapcsolva nálam az adatkapcsolat, csak wifi használat alatt kapcsoltam eddig ki, de ha bekapcsolom a wifit, automatikusan erre áll át.
GPS meg csak akkor kapcsol be automatice, ha pl navit használok. Fogyasztás 12 óra alatt 7% folyamatos wifivel. Nekem így frankó.
Ata
-
válasz
Moleman #34240 üzenetére
Hát böngészgetni azért szoktam... Nyuszit CEE-re kell és most már 7.1 stable rajta van, akkor meg mai nightly. Előtte jan 2.-ai volt, ami elég régi.
(#34241) CoolBoy323: Oké, de biztos forrás kellett volna, nameg gapps-nál nincs mobil specifikus?
Amúgy érdekelne egy Quadrant & AnTuTu egy CM9-esről.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Moleman #33977 üzenetére
Nálam mindig -most wiui-n- smartass, 400/26, 700/37, 1000/52; smt_awake_min_520000; smt_sleep_max:400000; smt_ramp_up=200000. Ez vált be leginkább, használ minden lépcsőt és elég gyors is. De szoktam kísérletezgetni, azért is kérdeztem a wr-et.
Ja, scaling=5 (ezt sosem piszkáltam).
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest