- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Aktív témák
-
nandris
aktív tag
válasz
Juliuska #2462 üzenetére
Szia
Ezt a fogyasztást hogyan lehet elérni? Nekem minden alapbeállításon működik, nincs is vele semmi baj, csak azért érdeklődök, hogyha a sors úgy hozza valamiért meg kell hosszabbítani az akksi időt tudjam hova kell nyúlni. A készüléket eléggé intenzíven használom, teszem hozzá teljes megelégedéssel. Napi használatban az internet, csak amikor böngészek, akkor van bekapcsolva, ha otthon vagyok a wifi szinte mindég. Navigáció alkalom szerűen, bt sűrűn, sokat, napi 20-30 perc telefon, ha van időm ebook olvasás, pici játék esetleg. Egy-két nap között van így az üzemidőm, amivel meg is vagyok elégedve. Na csak arra akarok kilyukadni, ha valaki tud valami okosságot szükség esetére, örülnék neki, ha megosztaná. Alapvetően nem szeretnék kigyomlálni belőle semmit, mert akkor mi értelme van az okostelónak, de ha én indítok el valami másodrangú programot, ha szükségem van rá, ami fogyasztja az áramot, akkor viszont érdekel mindenféle megoldás.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Autós topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest