- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
mira72 #11997 üzenetére
Hja, hálistennek ahogy írtam is, rengeteg időm van mostanában (volt ez másképp is). Azért egy rom próbálgatása, boncolgatása nem vesz el sok időt, mivel általában már meg sem próbálom belakni
A CM7 most úgy tűnik összeszedte magát (vagy a telefonom), a WiFi-t viszont feszt dobálja...attól tartok ez MiUi-n nem lenne másképp, mivel ugyanazt a drivert használja.Láma nem vagyok, romot úgy telepítek ahogyan kell, sosem backupolok. Olyan romot akarok használni, amire jó ránézni (ok, ez tőlem függ), stabil és mivel a wifit sokat használom, nem dobálja le.
Én azt is nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy van olyan ember akinál gyorsan 30+ fps-sel, lag nélkül fut a stock ADW...röhögnétek ha látnátok nálam milyen. Pláne egy LP után.
Elkalandoztam és nem is tudom, mit akartam írni.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Autós topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest