Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
dsf-en lesz valszeg a németeknél.
upc műholdban tuti benne van, meg amúgy is szabadon fogható is, de hogy kábelen..
mivel mo-n nem divat a német nyelv, ezért nem tartom biztosnak hogy a hulladék keresztmetszetbe még a dsf sávszélét is belesűrítették volna....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
quby
őstag
egy hétvégés kódot rendeltem SMS-ben. emeltdijas SMS és válaszban jön a kód. ment is amig el nem kezdödött az edzés. még a 125 elejét láttam is de 250-nél megszkadt és 1 ideig "too many connections error" hibaüzenetek majd telsen leállt. De most minden megoldódott. lejöttem anyósomhoz itt meg van DSF!
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
És nézted is vagy csak gondolod? Mert én küldtem egy 600 HUF-os sms-t és összeomlott a szerverük a mikor kezdödött s 250! Ugyhogy felettébb ideges vagyok!!
most már a lap nem is megjeleithetö. remélem ujrainditják és menni fog!A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Viszlát
addikt
125cc: Talmacsi makes history for Hungary!
Sunday, 4th November 2007
Gabor Talmacsi has become Hungary's first ever grand prix world champion after clinching the 2007 125cc crown in a tense title showdown at Valencia.Talmácsi történelmet csinált Magyarországnak!
T.G. lett az első magyar világbajnok, miután egy igen heves véghajrában megszerezte a 125 cm-es kategória 2007-es koronáját Valenciában.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest