Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz #70869248 #520 üzenetére
te is nagyon jól látod, meg tudod, hogy a magyarországi motorversenyzés miről szól....
fúrás, férgeskedés, gerinctelen nagypofájú szutykok egymásnak tesznek keresztbe.
nincsen pénz, mindenki ami van magának akarja etc...
ezért menekül mindenki külföldre ahogy teheti.
lásd bitti.. utálják is a férgek rendesen mert neki sikerült ami nekik soha nem is fog!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
motoGP
csendes tag
Hát igen, türelmesnek kell lenni. Remélem szép lassan...,akarom mondani ''szép gyorsan'' ezen a téren is lesz változás jó irányban. addig is megbróbálom minnél több emberrel megéreztetni a motorozás és a motorsport örömeit.
Egyébként most, hogy mondtad én kint voltam akkor a ringen, 2 évben rendeztek nálunk futamot lehet, hogy most beégek mert nem néztem utána melyik évben volt de Eddie Lawson, Wayne Raine ill. Gardner és Schwanz is mentek akkor, aszem úgy hivták a sorozatot ''Special Grand Prix''. Én még MZ-vel nyomultam akkor és csak álmodtam valami komoly mociról, de sok külföldi jött el és a havarommal 1 fénykép erejéig felültünk egy FZR 1000 Exup-ra nagy dolog volt. A kép azóta is kint van a szobám falán.
Ha nem ciki megmutatom :
Bővebben: link
[Szerkesztve]''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
@rglaaf
veterán
Tudod hogy vagyok vele engem már az sem érdekel ha nem közvetíti magyar tv a futamokat és az sem hogy ha nem lesz magyar vb futam mert ugy is csak a rinya menne hogy veszteséges és a többi álszent duma,eddig is elvoltam ezek nélkül és ezután is el leszek,maradjon meg az eurósportos közvetítés csak lennének jobb kommentek azt kész,meg tudod attól félek hogy nehogy a moto gp is olyan legyen mint az f1 ahol már csak a profit a lényeg semmi más tudom a moto gp -ben is sokat számit de itt legalább még igazi verseny van
negativitás rulzz most rajtam vanPSN:BiZzare_0 ️