Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1588) Yodamest válasza Dr.F.E.R.I. (#1587) üzenetére


Yodamest
addikt

Jó írás, viszont nagyon hangsúlyozod hogy mennyirte könnyű a játék, hááát.... lehet neked több mint 1000 óra után már az, de sokan egy Kulu Yakut nem tudnak pl. megölni. Nyilván én nem ezek közé tartozom, de azért a Behemoth, Ancient Lesher, Rajang, Silver Rathalos, Ruiner Nergigante fájtok elég rendesen megizzasztottak, szerintem durvábbak nehézségre, mint bármelyik soulslike boss. (kivéve talán a Sekiro végső Isshin fightot, az mindennél durvább)

Az iceborne jóformán egy teljes játék árát érő kieg, olyan nincs, hogy nem éri meg, meg hogy felesleges. Nagyon sokat hozzáad, gyakorlatilag megduplázza az alapjátékot, olyan mintha újrakezdenéd elejéről. Szóval nagyon megérős, nemhiába olvasni még olyat is a teszteknél, hogy valakinek már "túl sok mindent tartalmaz" és beérte volna konkrétan kevesebb tartalommal is, nem egy ilyet olvastam már.

Kicsit én inkább azt érzem talán negatívumnak a játék kapcsán, hogy az alap végefelé, de főleg az icebornban már akkora a lények HP poolja, hogy szinte órákig kell őket ütni, ez néha már unalmassá teszi a harcokat. A lehető legerősebb fegyverem van mindig, jó buildem van, szóval nem undergeared vagyok, de mégis az iceborne szörnyek annyira sok HP-val rendelkeznek és EMELLETT nagyon durván mobilisak, ugrálnak folyton, örülsz, ha egyet-egyet bele tudsz csapni, és emiatt borzalmasan elhúzódnak a harcok. Rajangot is egyedül eltart vagy 35 percig mire leverem, pedig már elég jónak tartom magam a játékban. Ez azért kicsit sok már, én jobb szeretnék ilyen 15-20 perces harcokat, ezt egy kicsit túltolták. Silver Rathalost is megőszül az ember mire megölni, de tényleg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.