- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
slapec
tag
Ha már itt tartunk (És a mágnes a gond)
Akkor a folyadékkristályos monitornál is csinálhatja ezt?? :U -
c.zsolti
őstag
Szerintem érintkezési hiba lehet.
Nekem piros színben szokta csinálni a moncsim. :)
Legutóbb egy Lan party után szórakozott, néhány napig.
Az segített a dolgon, ha rácsaptam a tetejére.
Persze nem ezt akarom tanácsolni, hogy csapd szét a monitorodat!!! :D
Nézesd meg egy szervízben. -
Overload
csendes tag
Ja, még1 dolog nekem két bazi 300wos hangfal van mellette és nem árt neki. (legalább is még nem láttam jelét :DDD) Haveromnak is ez a problémája a monitorával és az övé szar.
-
Overload
csendes tag
Ha minden indításnál csinája (vagyis a probléma előállítható > szerviz miatt), akkor mindenképp vidd vissza ha még garis.
-
Vaze
őstag
Amugy enis igy jartam vegig moncsim melet volt hangszoro,kb 1 evig es egyszere csak kampec let neki........:O
-
T 1000
aktív tag
Hát a bal oldalán van egy kicsike hangszóró, de az már időtlen idő óta ott van, miért zavarná pont most?
-
T 1000
aktív tag
Más Ötlet?
-
Előfordúlhat hogy csak a monitor kábelje meg van törve, vagy érintkezési hibája van, próbáld meg kicsit megmozgatni mikor kékes zöld színre vált, hátha megúszod ennyivel..
-
T 1000
aktív tag
A következő problémám van: bekapcsolás után néhány perccel a monitor színe egy kicsit megváltozik, kissé kékes zöldes árnyalatot vesz fel, aztán hirtelen megjavul, kezdek parázni, hogy be fog szarni! Szerintetek mi ez, lehet-e javítani, mert már nem garis. Egyébként egy 17''-os LG. Előre is köszi!
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest