- Fórumok
- Monitorok
- Monitor szine
- (téma lezárva)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
-
konvergal
csendes tag
Kár. :(
Köszi azért a segítséget. -
KovacsUr
addikt
-
konvergal
csendes tag
A videóvezérlő gammája alapból fel van véve amúgy nagyon sötét lenne. És így narancs ami eredetileg rószaszín.
-
KovacsUr
addikt
Erre gondoltam, bocs, csak nem voltam itt... Sajnos semmit nem láttam ezzel kapcsolatban, kicsit régi a típus. Szoftveresen lehet esetleg korrigálni (pld. Adobe Gamma, ha van valami Adobe szoftvered, de a videovezérlő gamma beállításai is használhatóak)
-
konvergal
csendes tag
Vagy nem erre gondoltál? Ez volt a hátuljára írva.
-
konvergal
csendes tag
GABA 14B itt nem látom milyen betű van utána AST-45A)
-
KovacsUr
addikt
-
konvergal
csendes tag
Nincsen. Más megoldás nincs???
-
KovacsUr
addikt
-
konvergal
csendes tag
És ezt a színhőmérsékletet hol tudom állítani?
-
KovacsUr
addikt
A színhőmérséklet nem stimmel, jól mondták előttem. Neked 6500 K-re van állítva, az összes többi gépen pedig 9300 K-re.
-
MaUser
addikt
Csak egy ötlet:
Ha leveszed a monitorod hátulját valószínűleg találsz 3-4 potmétert mellyel be tudod állítani a fényerőt és nem kell szoftveresen bajlódni. (általában van a fókuszhoz, fényerőhöz, stb.) Csak jelöld be hogy honnan kezdted tekergetni. A 96-os Panasonic G4-emen is ez segített. -
konvergal
csendes tag
Tudom hogy nem vmi csúcsszuper. :(
Amúgy olyan 4 éves kb. De miért narancs a rózsaszín? Azért mert sötétedik? Szoftveresen van rajta fényerő. -
Lunatic
aktív tag
Hmmm, sajna a GABA nem egy hightech cucc...:(
A hátára rá szokták írni a gyártási dátumot, vagy az aida is megmondja.
Ha öregecske, 4-5 éves és sokat ment, lehet elfogyott belőle a fehér...
volt már dolgom ilyen monitorral, rettenetesen sötétednek idővel. -
konvergal
csendes tag
Annyit tudok hogy gaba és nem kell installálni.
-
Lunatic
aktív tag
Konkértan milyen monitor, és mennyi idős?
megnézted, hogykell-e hozzá spec inf file, az install után? -
konvergal
csendes tag
Igen csak az a bajom hogy megnézettem másokkal is és nekik is rózsaszín csak nekem ilyen narancssárga. Amúgy ha manuálisan teljesen felveszem a fényerőt még akkor is sötét de szerencsére tudom állítani szoftveresen is.
-
goshawk
tag
-
MaUser
addikt
-
Lunatic
aktív tag
Egyes monitorokon lehet különböző color mode-ok közül, választani.
A szín hőfokát állíthatod át, ahogy neked tetszik, hidegebb/melegebb árnylatú.
De az is lehet, hogy bazi régi a cucc, vagy a driverprogi van elállítgatva,
esetleg a monitorkábel/csatlakozó kontaktos, bár ilyenkor inkább színhiány áll elő. -
konvergal
csendes tag
Melyikre gondolsz?
Az enyém sokkal fiatalabb mint ami a suliban van. -
goshawk
tag
-
konvergal
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám van: miért van az hogy az én monitoromon egy weblap háttere narancssárga de ha ugyanezt az oldalt megnézem pölö az iskolában akkor az ottani gépen meg rózsaszinű?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Monitor szine
- (téma lezárva)
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Ultrasharp U4025QW 40" 5K2K (5120x2160) 120 Hz-es IPS Monitor - 2028.06-ig garancia (Alza)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Minden szín + ajándék 20W-os Apple adapter + költségszáma
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest