- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd el szervízbe, 2000 forintért kicserélik. Az pedig nem adat, hanem VGA kábel.
-
axlrose31
csendes tag
cső!bárhol akár bevásárlóközpontban is vásárolhatsz árnyékolt kábelt(pl.vga hosszabbito kábelt,az olcsóbb)levágod azt a végét amelyikre nincs szükséged,lehámozod a szigetelést és az árnyékolást,persze óvatosan.következő lépés: a monitorod szinvég paneljáról,általában ez a képcsöfoglalattal együtt a képcsövön van lehuzod a törött kábelt és elkezdesz rajzolni és méregetni(ha nem vagy profi))müszerrel dioda állásban összesipoltatod a panelról lehúzott véget a csatlakozó tüskéivel.valószinü hogy 1-2 -nél nem fog sipolni ,ott van megtörve a kábel.az új kábelen megteszed ugyanezt(rajzolj és irj le mindent mert később belezavarodsz).összeveted a 2 rajzot.megblankolod a vezetékek végeit és ha rám hallgatsz a panelról leforrasztod a csatlakozó aljzatot és a megfelelö szinü vezetéket a megf. helyre beforrasztod.ha elfogyott a feleződ,telefonos segitséget kérhetsz:0630-2139696 én már túl vagyok az 50.-dik műtéten.tudok adni még 1-2 tippet .
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest