Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Gépjármű ügyek
Aktív témák
-
up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
aginor
veterán
Szia!
Sima 9600-ot beszámítasz? -
Borosz
őstag
Up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
-
up
-
up
-
up
-
Borosz
őstag
Up a Triplexnek!
XT sebességen is megy az csak bátran kell tolni a csúszkát.
Az enyém 500/700-ig extra hűtés nélkül megy. Sztem a tied is tudja.
Vegyétek! -
up
-
up
-
-
up
-
Akkor licit. Kinek mennyit érnek?
-
up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
up
-
Hát nem látod, ottvan a gépben az egyik képen ;)
De ha bővebbre vágysz, itt a régi topikom ehhez:
Bővebben: link
Csak a képek linkjei elavultak ott. Javítsd ki a cwx.frontember.hu részt www.chronowerx.hu -ra a linkjükben, és máris eléd tárulnak. -
up
-
Szal van egy 4 éves DTK házam. Előre hátra 8 centis ventik rakhatóak, illetve én elvágtam az U fedelet úgy, hogy a bal oldala külön levehető, és azon még 2db 120mm-es venti rögzíthető. + adok hozzá egy SK winyó állványt, ami gumirugókon áll, és csillapítja a rezgést. Én olyan 4k huf körül saccoltam erre.
Ezenkívül van egy TRIPLEX PARASOULS 9600PRO kártyám, ATI SILENCER 2 hűtővel.
A kártya már nem garis, a hűtő viszont még novemberig kb, TTS-nél. De megvan a gyári hűtője is a kártyának. Alapból 400/600-as, tuning 480/720-ig próbáltam, semmi gondja. (tripex=válogatott sapphire tuningkártya). Megfelelő ajánlat esetén tehát ez is eladó.
Képek:
Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest