Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Rendben köszönöm.
Tehát a történetem:
Múlt héten megépítettem életem első vízhűtését, szerintem nem is lett rossz, itt és itt van róla kép.A csövek piros Masterkleer UV aktív csövek. Szeretnék egy olyan UV világítást, ami esztétikusan világítja meg a csöveket. UV fénycsövet nem nagyon szeretnék, mert nem hallottam jót róluk (hamar tönkremennek), ezért UV LED-re gondoltam.
A ház, amiben van, egy CARBIDE 540, plexi az oldala, de a plexi két oldalán nincs akkora hely, amire akár egy fél centi vastag LED szalag is ráférne, mert kézzel kitapogatva is érezhetően nem lehet ráragasztani semmit a szélessége és a formája (egy nagy vájat van ott) miatt. Ezért maradna az, hogy a gép hátulján/tetején legyen a világítás fényforrása (alul és elöl nem jó, mert alulról a videókártya árnyékolásában, elölről a radiátor ventijei akadályozzák a felhelyezést).
Ti hogyan oldanátok meg, hogy legyen egy kis UV megvilágítása a csöveknek és még esztétikus is legyen? Magyarul, milyen UV világítást, és hogyan?
-
JasL
őstag
Sziasztok!
Jó helyen járok, ha UV ledszalag választásáról és beépítéséről akarok kérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest