- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Mr Provolone #3690 üzenetére
Rosszul tudod. Az USB-kábelen vitt tápfeszültség 5V-os, ledből nincs ''1.5V-os'', továbbá nem égő
. De valóban tudsz róla működtetni egy ledet, vagy 0.5A-es áramig akármit. A kábel belső fekete ere a 0V, a piros a +5V, a fogyasztót e kettő közé kötheted. Ledet önmagában ne tegyél be, csak soros ellenállással. Ennek értéke a led színétől függ, egy darabhoz, 5V-ra nagyjából 75-100 ohm-tól (fehér, kék színű led) felfelé, egészen 180-220 ohm-ig (zöld, sárga, narancs, vörös szín). Ha túláramal terheled, netán véletlenül rövidre zárod az USB tápvezetékeit, az nagyon egészségtelen lehet a gépre nézve. Úgyhogy jobban jársz, ha inkább közvetlenül a táppal szórakozol.
-
beencee
őstag
válasz
Mr Provolone #3573 üzenetére
Mr Provolone
Sajnos te teljesen félreértetted a problémát és persze nem adom fel(különösen, hogy egész jó vagyok C++-ban, de ez nem egy programozási probléma). Azzal kezdődött a postom, hogy adott a 4 nyomógomb...
fero02 és didyman
Ezek már jobb ötletek, valami ilyesmi motoszkál bennem is.
Tehát a probláma újra, lehet, hogy én voltam félreérthető: Adott egy olyan ''információs tájékoztató rendszer'', amelynek az alapja egy olyan egyszerű program, amely működtetéséhez mindössze négy - a már említett - gomb kell. Nem is jöhet szóba, hogy billentyű, vagy egér legyen kitéve a monitorhoz (ezekhez egy számítógépet nem ismerő, ''normál ember'' hozzá se mer nyúlni), számítógép pedig elzárva. Tehát egy beépített monitor és 4db gomb, megfelelő használati utasítással. Ezzel kell kezelni rendszert. Erre keresnék minél olcsóbb, egyszerűbb és többszörösen is reprodukálható megoldást. -
válasz
Mr Provolone #3563 üzenetére
Egy egyszerű záróérintkezős nyomógombra lesz szükséged. Valamelyik alkatrészboltban keress kedvedre valót...
-
válasz
Mr Provolone #3553 üzenetére
Nekem acéllemez volt, sikító kellet hozzá azután még finomkodás köszörű, reszelő...
Húzós anyag volt az. -
válasz
Mr Provolone #3546 üzenetére
Az enyém azt hiszem 3mm-es.
Nálam mondjuk akkora a kivágás az oldallapban, hogy üresen csavarodik, nyaklik. Ezért a szilárdságát maga az üveg adja.
Csaba_20_Ezesetben viszonylag kis felületről van szó. Én már törtem el egyet, mert nem tudtam kiszedni az oldallap keretéből. Nehéz volt, csavarhúzó feszegetéssel adta csak meg magát...
[Szerkesztve] -
Richter36
őstag
válasz
2mm-es üveg a legvékonyabb és a tükör ragasztó megfogja simán.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Azért olyan vékonyat NE akarj, mint a plexi, mert azt nem nehéz összetörni!
Véleményem szerint beszélj egy üvegessel és kérj árajánlatot! -
Rive
veterán
válasz
Mr Provolone #3543 üzenetére
na ez az én pont egy nyitható ajtót terveztem és kivitelezek éppen.
ez egy kétfelé nyílló ajtó lesz...
Ez nem magát az anyagot zárja ki, hanem a sima ablaküveget -
válasz
Mr Provolone #3539 üzenetére
Csak a plexihez szólnék hozzá...
Ha igazán szépet akarsz üveg legyen benne. Egy beméretezett rajzzal elmész egy normális üvegeshez, választasz valami szép, enyhén sötétített üveget, az kivágja Neked 1-2 nap alatt 1-2K-ért.
A mérete legyen mindenhol ~2cm-el nagyobb. Ha megvan kétoldalon ragadó ragacsaszalaggal rögzítheted. Vigyázz, csak 1X próbálkozhatsz, ekkora felületről leszedhetetlen az üveg. Sajnos ez tapasztalat.
Az eredmény tisztaság/átláthatóság szempontjából összehasonlíthatatlan a plexivel. Hátránya a súlya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest