Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rocko66
üzenetére
Nem nagyon találok képet a külső hdd adapteréről/tápjáról. Tudsz róla képet linkelni? Egyébként szerintem megoldható lenne aránylag szépen, ha nem valami speckó csatlakozója van. A lényeg, hogy az adapterről kell levenni, ha a hdd tápját akarod használni, a burkolat alól mókolással nem nagyon ajánlott kihozni a tápot, mert abból még baj is lehet, akkor már inkább iktass be valami más tápot.
Egyébként a hdd átadja a burkolatnak a hőt? Mert ha nem, akkor nem nagyon fog sokat érni a burkolat hűtése kívülről.
-
válasz
Rocko66
üzenetére
Próbálj tápot lopni a routertől hozzá, azt a pár tized amper áramkiesést nem sínli meg biztosan.Szerezz egy másik tápot valami régi routertől, telefontöltőről, vagy hasonlóról.
Esztétikus megoldást nem tudok tanácsolni, főleg, hogy a cuccot csak képen látom. Próbáld megszabadítani minél több burkolattól, amennyiben nem jár garanciavesztéssel.
Szerk:
BRIKLY: Halljuk azt a kérdést, legfeljebb nem tudunk válaszolni
Szerintem megfelelő a topik. -
Gorneck
legenda
-
fero02
nagyúr
válasz
Rocko66
üzenetére
Hi!
Egyszerű a megoldás!
1. Levágod a molex csatlakozót a venti kábeléről és a kapcsoló részhez kötöt be (ahol 5 V-ról vagy 12 V-ról fog menni.)
2. Levágod a molex csatlakozót a venti kábeléről és ráforrasztasz egy 3 pines csatlakozót (értelem szerűen csak a 2 eret) és akor tudod a potis szabályzóval is kontrollálni.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Phanteks Evolv X2 TG DRGB fehér
- 27% - ASUS TUF Gaming 1000W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem megfelelő a topik.