Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Azt meg nem tudom, mit értesz az alatt, hogy eléggé rondán mar.
Én egyszer próbáltam, mint írtam. Talán a buborékképződés miatt, de tényleg durva volt az eredmény, vagy nem volt jó a keverési arány. Ha többször lett volna alkalmam próbálkozni, biztos ki tudtam volna kísérletezni, de már csak fodrászok által szőkítésre használt tabletták formájában juthattam volna hozzá, az meg túl drága és macerás lett volna.
Bírom, amikor az állam gyengeelméjűnek nézi a polgárait - lásd pl. az önvédelmi fegyver tartásának tilalmát, miközben persze az ogy. képviselők maguknak megszavazták ezt a jogot. Bezzeg a választások előtt milyen duma megy a felelősen döntő állampolgárokról...

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő