Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszi szépen, pont valami hasonlót kerestem külföldiül is, de úgy sem találtam. Így viszont már értem. Mindenhol csak a felszínét kapargatták a témának.
-
Nimda
addikt
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm a leírást, ez még ismeretlen terület volt számomra, nem igazán foglalkoztam RGB eszközökkel. Nos, az én esetemben nem lehet mit tenni, idővel alaplap váltás a cél, ha ki akarom teljesen aknázni az ARGB előnyeit. Egy kollégám megjegyezte, hogy picit vicces egy procihűtőhöz új alaplapot venni
de kénytelen leszek. -
tvamos
nagyúr
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ezt szerintem szamold at!
"RGB = 255,0,254 szín esetén egy 400Hz-es vezérlő a piros komponenst folyamatosan bekapcsolva, a zöld komponenst kikapcsolva tartja, míg a kéket 2.5ms időre kikapcsolja, 635ms időre pedig be."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de kénytelen leszek.