Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
joecontra #10593 üzenetére
De, az elmélet természetesen nagyon szép, csak ne lenne az a fránya gyakorlat. Szétnéztem, de nem láttam ilyen funkciójú áramkört egy tokba gyúrva. Ettől még természetesen létezhet, csak épp értelme nincs sok. Úgyhogy valószínűleg részfeladatokra kell bontani a dolgot, ahogy korábban említettem. (Igazán nem akarnálak megbántani, mert becsülöm a lelkesedést, de ez egy kicsit komplikáltabb dolognak tűnik annál, hogy keresünk egy néhány lábú tokot, vagy abból hármat, ráküldjük a 3 vagy 6 pár TMDS-data jelet, az egészet rákötjük egy dugasztápra, aztán a kimeneten megkapjuk az analóg RGB- vagy YPbPr-jeleket.) Kész áramköri rajzot a korábban linkelt dobozkáról sajnos nem találtam, de olyan sokat nem is kerestem. Esetleg egy olyan doksi birtokában többre mennél, bár nyilván nem csak egyetlen megvalósítása létezik. Ha nem kell scan-konverzió, az is valószínűleg nagyban egyszerűsíti a megoldást. De nagyon valószínű, hogy az még így sem egy veszek három speciális DAC-ot meg egy szinkron-szeparátort szintű lesz. Ahogy elnézem, ezek a gyors video-DAC áramkörök egytől-egyik párhuzamos bemenetűek, ami szintén nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest