- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:InnoMan:.
senior tag
Ma délelőtt vettem 2db festéket megúsztam 3k-ból!Délután befújtam(1réteg-et) az Acorp házat azután vártam vele fél órát megszáradt és ráfújtam a második réteget!
Ezután pedig belegravíroztam egy TT ''nonfigurativ alakot'' végülis egy tűzcsóvára hasonlít!Ezután a tetejére rátettem egy 8x8-as krómrácsot!Még az elejét meg akarom csinálni!
Végülis használni nemtudom mert ez egy ''p3''-as ház az én konfogomat már nem lehetne ''beleültetni''!
Majd megpróbálok képeket csinálni róla ha teljesen kész leszek vele és itt a PH!-n megmutatni.Remélem minél hamarabb!Mindenkinek THX a jótanácsokat MOD-al kapcsolatban!
Összegezve:Eddig nekem nagyon tettszik!De majd a végső forma lesz a legjobb!
Üdv
InnoMan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest