- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Bocsi, ha olyat kérdezek, amit korábban már megválaszoltatok, vagy volt téma, de nagyon sok a hozzászólás, és egy hét alatt se olvasnám őket végig.
Tehát a problémám az lenne, hogy szeretnék egy ki/be kapcsolható ventit csinálni, vettem is kétállású kapcsolót, aminek két lába van. Olyan a ventim, hogy két kábel jön ki belőle, egy sárga 12V és egy fekete föld. Nos elvágtam ezt a kábelt, a sárgát rákötöttem az egyik lábra, a feketét a másikra, és az lett a végeredmény, hogy egyik állásban megy a venti, másik állásban viszont reseteli a gépet, vagy összezár vmit, ti biztosan jobban tudjátok.
Valószínűleg kifelejtettem valamit, vagy rosszul csináltam nemtom, de remélem, hogy ti tudtok segíteni, mit kellene még tennem. Bármiféle rajz, vagy leírás jól jönne.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest