Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Az is el tud durranni, ha a SOA-tartományt túlléped rajta. Ezekben van dióda is a D-S lábak között, speciális, nagyáramú darab. Nem tudom, melyiket vetted, én IRF3205-öt vettem (110A-75A a tok korlátja miatt-/390A), éppen műtehenet tervezek, tápokhoz, ott majdnem csak áramterhelhetőség kell, viszont 12V-on az áramgenerátoros üzemben fellépő nagy Uds miatt muszáj itt is többet bepakolni, egy tokon nem fogok elfőzni 100W-ot. A motorral is az a baj, hogy a tekercseken a felépülő mágneses tér ad egy felfutó áram-görbét, amihez aztán hozzájön egy tartós, hosszan lecsengő, kb. 2-3x-os terhelés, amíg a motor üzemi fordulatra felpörög. Kikapcsoláskor meg az összeeső mágneses tér ad egy erős, ellenirányú áramlökést, na ez is tud gyilkolni alkatrészt. Ezeknél az induktív lökéseknél az áramon túl kritikus az eszköz feszültségtűrése is, egy-egy ilyen lökést a FET maximum paramétereit bőven meghaladhatja. Ezekre a tartós üzem érdekében oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest