- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, lenne itt egy feladat, érdekelne hogyan lehetne megoldani:
Párhuzamos vagy egyéb portokon át ugyebár lehet vezérelni számítógéppel ezt-azt (pl LCD, ilyet már építettem régebben). Ezt fordítva szeretném csinálni - lesz 8 kapcsoló, ez összekötve a géppel; egy progi ami ellenőrzi, hogy melyik gombot nyomom le, és ennek megfelelően lejátszana egy előre felvett hangot. Pl mintha billentyűzeten nyomkodnék gombokat és lejátszana hangokat.
Ezt az összeköttetést mivel lehetne megvalósítani? Gondoltam pl billentyűzetra: a bill fólián lévő kivezetésekhez kötnék még 1-1 vezetéket és arra egy kapcsoló, így gép úgy érzékelné, mintha a billentyűt nyomnám le. Csak nem nutom, hogy mennyire lehet azt a fóliát forrasztani, vagy hogyan működik, mert maga a bomb alja (ami a 2 kivezetést összeköti) vmi gumi szerű anyag.
Másik terv, hogy valami kimenetet használnék (pl párhuzamos), de ezt nem tudom hogyan lehetne megcsinálni, tudnátok adni vmi kapcsolási rajzot vagy leírás? Párat találtam neten de vagy nemigazán tudom értelmezni, vagy fordítva működik (PCről irányít valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest