- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Rajzot esetleg? Nem vagyok annyira jártas az elektronikában, hogy megtervezzek egy ilyet, de megépíteni már megtudnám egy rajz alapján (bár szerintem erre más is képes, aki már forrasztott életében
)
Az elvet én is ilyennek képzelem, mint amit leírtál, de milyen alaktrészeket, és hogyan forrasszak össze. Meg a legjobb az lenne, ha ez a cucc nem csak egyedül 1 ventit, hanem egyszerre legalább 3 ventit kapcsolna, tehát vmi 5-10 w teljesítményt tudna kapcsolni 12 V-on. (asszem 3 db 12-es ventinek ennyi a fogyasztása.) .
Ha boltban lehetne kapni ilyet, az is érdekelne, de ha meg lehet építeni, ahhoz is nagy kedvem lenne. Meg szerintem másnak is egy hasznos cumó lenne vízhűtéséhez.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest