- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Szereztem egy csodatápot:
VIKINGS MPT-350
2006. 08. 10. vételezésű darab azOrákulum Computerből..!
A 12 centis ventije figyelemre méltó, pláne a következő szöveg: LOW NOISE TEMPERATURE CONTROLLER
Az is érdekes, hogy van még rajta még valami 6 tűs AT szabványú csatlakozó...Gondoltam nekiállok letesztelni gép nélkül, nehogy megölje ha netán hibás lenne:
Bedugás után először fáziskeresővel közelítettem felé... nehogy rossz legyen a földelése pl. aztán ahogy hozzáérek megb@sz a váltó.. ezen a teszten át is ment, a power on és gnd-be se találtam, ezután rövidre zártam és felkapcsoltam, a táp ventije egy pillanatra megmoccant.
Következőnek már stand by állapotában zártam össze a power_on-t a egy GND-vel, mintha egy alaplap indítaná.. na ekkor beindult és úgy elkezdett sziszegni az egész, hogy azonnal ki is húztam még mielőtt valami kirobban belőle.
Dőlt belőle a rothadt hal szag... legutóbb akkor éreztem ilyen szagot amikor haverral késsel vágtunk ketté egy elkót.szóval gyanítom, hogy egy elektrolit kondi lesz a ludas..
Az árcédulája alapján 7890ft-os táp volt annó... mit is várok egy ilyen darabtól..
Külön teszter tápnak még jó lett volna.
Bár kérdésem lehet kicsit abszurd, de megfogalmazódott bennem: lehetséges, hogy egy ilyen rövid ideig tartó terheletlen üzem hazavágjon egy ATX tápot?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest