Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Forrás twrp
Ebben látható, hogy alapból mindegyik típushoz jó a TWRP, de van egy bejegyzés ami szerint a 2017.07.07-es firmware-el szállított HI10 Pro-kkal nem működik. Lásd itt.Előfeltétel:
-működő ADB
-TWRP image fájl
-Driver
Csináltam egy Drive-ot a Hi10Pro-nak, a fenti linkekről letölthetőek a fájlok.
ADB-t telepíteni kell, alapból c:\ alá teszi, teljesen jó ott, a többi fájlt is másoljuk be ide. Nyilván a drivert is telepíteni kell.FIGYELEM! A bootloader unlock jellemzően törölni szokta a /data partíciót, ezért menteni kell (ha van mit), de ennél elvileg nem (ki is írja), én sem tapasztaltam. Persze ha valakinek fontos dolgai vannak rajta az azért mindenképpen mentsen.
-Ha a tableten még nincs engedélyezve az USB hibakeresés / USB debugging akkor most tegyük meg (egyébként sem árt ha mindig be van kapcsolva) itt:
Fejlesztői lehetőségek / Developer options -> USB hibakeresés / USB debugging
-Kezdjük is el használni. Ha még nincs, a kábellel dugjuk össze a tabletet a PC-vel, nem ártana ha windows felismerné az eszközt. Ha még nincs fent a driver telepítsük (lásd Drive)
-Konzol parancsokban nem vagyok erős, ezért én úgy használom az ADB-t, hogy Total Commander-ben belépek a c:\ADB mappába, majd lent a TC parancssorában cmd <ENTER>, így konzolba rögtön a c:\ADB-ben vagyunk
Ezután a konzolban fogunk ügyködni.-Nézzük meg az ADB látja-e a tabletet: adb devices <ENTER>, valami ilyen jön vissza:
c:\adb>adb devices
List of devices attached
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
0123456789ABCDEF device
Ha először csinálod, akkor a tableten még fel kell jönni egy engedélyező ablaknak, amit jóvá kell hagyni. A 0123456789ABCDEF érelemszerűen a saját tableted azonosítóját jelenti.
-Ha előző rendben van lépjünk fastboot módba: adb reboot bootloader <ENTER>, tableten ilyenkor android eltűnik, előjön a rendszerválasztó bootmenü, persze androidba kell lépnünk, ezután jön a fastboot mód.
-Ellenőrizzük ezt is:c:\adb>fastboot devices
0123456789ABCDEF fastbootFIGYELEM! Az unlock jellemzően törölni szokta a /data partíciót, ezért menteni kell (ha van mit), de ennél elvileg nem (ki is írja), én sem tapasztaltam. Persze ha valakinek fontos dolgai vannak rajta az azért mentsen mielőtt továbblépne.
-Jöhet az unlock: fastboot oem unlock <ENTER>
c:\adb>fastboot oem unlock...
(bootloader) Unlock protection is set
(bootloader) Unlocking anyway since this is not a User build
OKAY [ 0.061s]
finished. total time: 0.062s-Telepítsük a TWRP-t: fastboot flash recovery recovery-twrp3020-cht_cr_mrd_w-Hi10Pro.img <ENTER>
c:\adb>fastboot flash recovery recovery-twrp3020-cht_cr_mrd_w-Hi10Pro.img
target reported max download size of 268435456 bytes
sending 'recovery' (13984 KB)...
OKAY [ 0.588s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.330s]
finished. total time: 0.922s-Lépjünk be az új recovery-nkbe: vagy most boot menüben (hanyatt fekvő nyitott hasú android) lévén a Vol+ Vol- gombokkal navigáljunk a Recovery lehetőségre és nyomjuk meg a Power gombot. Egyébként
ADB-ből a következő módon lehet:c:\adb>fastboot reboot-bootloader
rebooting into bootloader...
OKAY [ 0.067s]
finished. total time: 0.069s
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- További aktív témák...
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- RTX 2070 SUPER + Ryzen 5 3600 + 1TB SSD + 16GB RAM
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mobilizmo