Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
válasz tmarkee #5440 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit és használd a keresőt.
Nekem atomstabil a netem a B525-tel. Február óta használom és sosem volt még vele probléma. Vettem hozzá két nyuszifül antennát is, de nem sokat jelent sebességben, elég a belső is. Más kérdés, hogy ha torrentezel, akkor korlátlan netes csomagot ajánlott választani, mert hamar el tud fogyni a 100 giga.
-
AstraCDX
senior tag
válasz tmarkee #5442 üzenetére
Hogyne lenne korlátlan mobilnet ?
Nézz csak szét itt !
Teljesen korrekt, mondhatni baráti havidíjjal, hűségidő, belépési díj nélkül is találni mobilnetet .
Én csak azt nem értem, hogy miért is vesz a user ennél drágábbat, mindenféle kötöttségekkel, az egyik rosszabb mint a másik szolgáltatóktól .
Én is megbántam már, hogy év elején hosszabbítottam két év hűséggel havi 3GB 2490Ft-ért, amikor lehetne korlátlan adatkártya is 4362Ft-ért akár roaming-os is .
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
-
-
8
senior tag
válasz tmarkee #5549 üzenetére
Az ÁSZF-ben mindent megtalálsz Mint mindig.
Amit hiányolsz, azt a 4. mellékletben van, "Telenor Akciók". Az egyedi előfizetői szerződésedben hivatkozás van erre, mert nem teszik bele a sok száz oldal ászf-et minden szerződésbe.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Brandynew
őstag
válasz tmarkee #5568 üzenetére
Mi az, hogy telefonálásra van? A mobilinternet? Ne már
A Hello Data ugyanolyan mobilinternet, mint bármely másik, teljesen ugyanúgy működik, ugyanúgy tudod használni. A hang alapú meg adat alapú mobilinternet fake kifejezések, semmi különbség nincs köztük, teljesen ugyanaz a szolgáltatás.
Annyi, hogy a Hello Datánál elvárják, hogy havonta 1x telefonálj vele (teljesen ingyen, mert nemcsak korlátlan mobilnetet, hanem még 50 perc telefonálást is adnak hozzá).
Bármilyen eszközben, routerben, mifiben, usb-s stickben, telefonban stb. használhatod, kedvedre megoszthatod, semmilyen korlátozás nincs, még a p2p (torrent) sincs korlátozva.
6 ezer Ft-ért korlátlan internetet kapsz és kész. És még hűségidőt se kell kötnöd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Részben Új Gamer PC - i5-8400
- Keresek rossz/ragasztott gyári Apple kábeleket, több darabot (vagy 1:1 másolatot)
- bontatlan, EPSON EcoTank L3250 színes multifunkciós tintasugaras tintatartályos nyomtató
- Eladó DJI AIR 3 (DJI RC-N2)Garancia 2 év/ Dji beszámítási lehetőség
- Eladó, vagy cserélhető márkás DDR3 ramok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest