- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Marcsello31 #9682 üzenetére
Volna. Beszéld meg a szomszéddal, hogy használhatod a légterét. Telefonból ne csinálj modemet, mert nem bírja az akksija. A te modelleddel kapcsolatban volt talán pont itt róla szó, hogy tud összefogni több sávot, de nem vagyok otthon a Redmi mélylélektanában. Mi van az 535-öddel? Arra rakj antennát és boldog leszel. Nem mindegy persze az áthidalandó távolság, lehet, hogy az antenna+kábel párosát nem fogod megérősnek érezni, illetve a távolság miatt a csillapítás közel vagy ugyanabba a sebességbe taszít, mint amiben most vagy, nem tudom hány méterre van a kedvező jelszint. Így aztán lehet, hogy már most, a jelenben is boldog vagy és optimumon használod az elérést. Nekem is 3x-os kültéren a sebesség valamivel odébb, mégsem ruházok be külső eszközökre. Mondjuk halogatva tervezem, de nem lesz belőle semmi. Ha elég amire használod, akkor lehet, hogy jobb ennyiben hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest