Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz Lauda #62447 üzenetére

figyelj nem akarok én erről többet értekezni, a károsult szót nem olyan értelemben használom ezek szerint, mint ti. Most konkrétan benne vagyok egy ilyenben, azért tudom pontosan, kirántottak egy kedvező csomagból (vonalas net, nem flotta, de a történet ugyanaz) és akkor tetszett az új csomag, most már nem tetszik. 3e forinttal többért tudnám csak újrakötni a korábbi csomagomat ha most kéne kötnöm olyant. Ez kár, nem is kicsi, évi 36e forint, persze tudom, hogy én okoztam, de attól még kár és károsult lennék a szó valódi értelmében :) csak én okoztam magamnak, ennyi.

Meg aztán megjött az 50gb ITS adatkártya, yeti és elkezdtem használni otthon komolyabb terheléssel és amikor 80-90mbitet mérek házon belül 4g-n !!!, érted nem fogok én egy 5mbites nettel sz.rakodni, gondolom ez érthető innentől. Nem is lehetne, mert kipróbáltam lekorlátozva 5-re és nekem nem elég. Inkább legyen yeti korlátlan net, pl bestfleetnél korrekt árazással.

Hoztam egy nem kellően átgondolt döntést, de szerencsére nekem van menekülőút most, az elállás. Aki egy lezárt flottából kilép, annak nincs visszaút, hacsak nem szán rá időt és nem ismeri meg a hasonló flottás ajánlatokat. A küfös yeti előfizetésemet inkább fizetem tovább 1-2 hónapig, nekem annyit megér, hogy nehogy megint egy impulzus döntést hozzak. Legalább ennyit megtehetne mindenki, aki elégedett a mostani előfizetésével, hogy 1-2 hónapig párhuzamosan meghagyja. A számot később is át lehet hordozni. Ennyit akartam erről mondani, hátha segít valakinek, de most már tényleg mindent leírtam, többet nem akarok. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés