- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GardenLeo
csendes tag
Minél apróbb a szöveg mérete, annál fontosabb információt tartalmaz.
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Alfa 11 adatkártyánál nálam az APN-t havonta át kell állítani. Egyszer net, egyszer online. Különben csak 3G.
-
GardenLeo
csendes tag
Alfa 11 adatkártya 4700 Ft/hó
Alfa 3g: 10/2
4G-hez (mivel nagyválalati előfizetés) az APN: net -
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Alfa11 adatkártyát használok.
Böngészés
Netrádió
Filmeket nézek
Torrent
Játékokat töltök le
Otthon osztom a netet
A Tkábel szörnyűséget cseréltem le. Számlát Telenortól kapom. Sebesség kb. 40\20. Ez sokszorosa a kábelnetemnél és olcsóbb is.
Nincs hűség, bármikor fel tudom mondani, ha nem úgy lenne, ahogyan ígérték. -
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
A kábelnetet vátottam le korlátlan mobilnetre. Kb. 2 hónapja használom. Még egy hónap és vége a tesztüzemnek. Lejár a szerződés, dobom a kábelnetet.
Amire a mobilnetet használtam eddig:
Böngészés
film nézés
játék
zenehalgatás
néha nagyobb adat letöltése
néha torrentA mobilnet jobban bevált. És olcsóbb is.

-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok! Van olyan flotta ahól a számlákat sárga csekken is be lehet fizetni? A regisztrációt megoldom, viszont idős rokonnak lenne.
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Budapesti használom. Lefedettség oké. 4G mindenhol. Eddigi max sebesség: 100/60.
Az átlag szerintem: 50/20 -
GardenLeo
csendes tag
Alfával rádiókat streamelek folyamatosan a munkahelyemen. Itthon filmeket nézek.Néha torrent is volt. Egy-egy nagyobb játékot is töltöttem le.
Egyszer a Spotity-t nem értem el. Hálózat korlátozásra hivatkozott. Azóta működik.
Szerintem kb. 25-50 Gb fogyasztásom. Ehhez eddig úgy tűnik, hogy jó. -
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
02. 24-óta használom, nem kaptam még számlát.
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Nincs több hónapos tag. Kb. 1 hónapja van alfa 11.
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Ha az alap korlátlan net 12/3, akkor 750+500 Ft díjért remek. Viszont 4642 Ft-ért lassú.
MÁS. Mikor szerződtem, a kötelező hang hívás még nem szerepelt a leírásban. -
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Nekem az Alfa 11 korlátlan net korlátozva van. Korábban 100/30 Mbps volt. Pár napja 12/3 Mbps
-
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok. Olyan flottát keresek, ahol mobilról tudok olcsón (bruttó 0-4 Ft) budapesti vezetékes számot hívni.
-
GardenLeo
csendes tag
-
GardenLeo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket