- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Na vagyok.
Akkor sorban a válaszok:
Somatom:
Nem rootolt,ha jó lesz a custom fw dmesg , akkor majd azt megcsinálom neked,mert ott lesz root is egyből.
Ha meg a gyári fw-ből kellene,akkor majd nézek valami rootoló megoldást addig is.fPApi:
valóban átsiklottam az áfa felett,csak az árakat néztemfreddirty:
a színes gombok előre definiáltak,teljesen mindegy mi fut,legyen az xbmc,vagy éppen egy skype,
ha megnyomom pl a pirosat,elindul a gyári videólejátszó,a sárgára a böngésző,a zöld meg megnyitja az alkalmazástárat. De pl az Archos/MX playerben a tekerés előre/hátra működik szépen.
Viszont ha kell valamit az xbmc-ben állítani,esetleg gombokat lehet hozzárendelni feladatokhoz,azt írd meg hol kell,és megnézem neked,hogy működik e.
Amúgy amióta rátaláltam az Archos playerre,nekem az xbmc felejtős. Az Archos is leszedi a magyar borítókat,képeket a filmekből,meg a leírását a filmeknek,szépen el lehet rendezni,meg gyors,egyszerű.VigO:
Valóban jobb most az árfolyam,a vámot én meg belekalkulálom mindig,hogy ha szólnak akkor úgy is fizetni kell,ha nem meg akkor örül mindenki. kb fele kínai rendelésemre jött eddig vám,a másik felére meg nem.
A végén már én is minixet akartam venni,de az se volt nekik,és maradt a t-r42.
Amúgy nagyon design élőben,képről nagy otrombának tűnik,mint egy 10 éves router, közben meg a tenyeremben elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest