Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djadji

senior tag

válasz Styleair #5463 üzenetére

Hali!

A Ttorrentet javaslom én is. Sajnos a legtöbb androidos torrent kliens egyszerűen SZAR! Nem értem, hogy aki droidot programot, az miért nem használ is droidot??! A 10 torrent kliensből 8-ban nem lehet állítani a célmappát, hogy hova mentsen, a legtöbb alapból a BELSŐ MEMÓRIÁBA tölt. VICC! Nevetséges!!!
    (bocs, de muszáj volt kipanaszkodnom magam)
    Vissza: Szval a aTtorrent. Ugyan az ingyenes változat csak 0,5 MB-tal tölt max, de minden egyebet tud (megvenni még nem mertem, de tervben van). Nekem pl külső HDD-re tölti le a cuccot, sőt van bejövő mappa figyelése is. Ami nagyon fain cucc, ezért nagyon ajánlom ezt is használni.
    Röviden: A Ttorrent figyeli a mappát, hogy ha megjelenik benne egy torrent file, azt el is kezdi letölteni. Egy Dropbox app pedig ezt a mappát 5 percenként szinkronizálja egy dropbox fiókkal.
    Magyarul, amikor valami eszembe jut, a torrent file-t feltöltöm a dropbox-ba, (munkahelyen, de akár mobilnettel, telefonnal) amit 5 percen belül otthon el is kezd letölteni a droid. Roppant kényelmes!

DE: Mivel nem tudom rendesen megosztani a hálózaton a letöltéseket így most még szopok vele rendesen. HA valaki erre tud megoldást szóljon kérem.

Új hozzászólás Aktív témák