- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spiritex #4626 üzenetére
Valószínűleg menni fog. Nekem egy MK220 kombóm van, az eddig minden droiddal működött. A helyes karakterkezeléshez az External Keyboard Helper -t használom.
Van az IR táv. Ezzel odaléptetsz, böksz. Kínhalál. Aztán van a légegér. Ez a gyrot használja. Hadonászva irányítod. Ez már csak kín, halál nélkül. Aztán van a billentyűzetes légegér. Gondolom, ezt nem kell részletezni. Ezt a légegér dolgot lehet még licitálni világító gombossal, vagy hangszórós-mikrofonossal. Ez pl. telefonáláshoz lehet jó. Ezt csak azért említem, mert a Reenger -rel lehet a kütyünek saját, Magyar telefonszáma, ami vezetékes tarifa szerint hívható.
Az egér-bill funkciók megoldhatóak még Androidos telóról is. Ehhez szokott lenni beépített alkalmazás, de én inkább a Droidmote -ot használtam.
Ha ezt az utat végigjárod, akkor a végén sztem Te is visszatalálsz a kályhához. Egér, bill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest