Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
interstate76 #4215 üzenetére
Fontos a DLNA droidon?
Én SMB-n osztom meg a tartalmat,és minden látja szépen,meg a lejátszók is tudnak róla lejátszani.
(WD Tv Live, UG802) Ezt a programot használom : Sambadroid TR42-t használok,ezen van egy 2.5"-os hdd, amire a tTorrent töltöget, és ez van megosztva a fenti programmal lanon. Nekem ez az app vált be,ez tudja a 10/100-as lan max sebességét droidon hozni, a külső hdd-n.Egyébként a tTorrentnek van webes felülete,ami elérhető távolról is,meg droidos remote app is tud hozzá csatlakozni. Ezt csak azért írtam be,mert sokan mappát figyeltetnek,meg szinkronizálnak,pedig ez így egyszerűbb. Nem tud sokat,csak az alapokat a webes felületről,de nekem ez pont elég: hozzáadni,megállítani,kitörölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest