- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Ramses.hu #383 üzenetére
Felhasználási területek (nálunk):
- torrent
- médialejátszó (720p-ig eddig nálam mindent vitt, plusz elmegy rajta jópár full HD-s film is - kódolás, bitráta és player függvénye, utóbbiból sztem az Archos a legjobb)
- netezés TV-n, ha este eszembe jut valami, amit elfelejtettem megnézni
- ha vendégség van nálunk, és a gyerekek épp szétszednék a lakást, akkor mutatok nekik rajta 1-2 játékot és már le is ültek szépen, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz
- a routerre kötött vinyón lévő képeket, videókat meg tudjuk nézni a TV-n, mindenféle kábeldugdosás nélkül, pillanatok alatt (mondjuk ezt a legtöbb médialejátszó is tudja)
- tune in radio (nagyon bírom ezt a kis progit, gyakorlatilag bármikor be tudok tenni némi alkalomhoz illő zenét) a stickre kötött hangfalakon keresztül sokkal jobb, mint tableten vagy telefonon megszólaltatva, utóbbiak pedig nyilván nicsenek állandóan rákötve egy hangfalszettre
- menyecskémnek van rajta fitnesz-programja, ami szintén sokkal jobb, mintha telón vagy tabon lenneMost ennyi jutott eszembe, de biztosan használjuk másra is. Médialejátszásra valóban jobb egy célhardver, de ilyen sokoldalú eszköz ilyen kis energiafelhasználással egyszerűen nem létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Silvercrest Rajztábla
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest