Új hozzászólás Aktív témák

• csjohnny

tag

válasz pityu8 #309 üzenetére

Szívesen! Persze tudok segíteni.
    A /system/etc mappában találsz egy vold.fstab nevű fájlt. Ebben a fájlban kell némi módosítást elvégezni. Az eredmény az lesz, hogy a belső memória tárhely (ami most kevés) és a betett micro Sd tárhely (max 32GB) csatolási helyét felcseréljük. Így a telepített alkalmazásokhoz tartozó data és obb fájlok az SD kártyára kerülnek ezután telepítéskor. Ami viszont már telepítve van avval az a probléma hogy újra kell telepíteni őket.

1. lépés hogy a leformázott SD kártyára (PC-n FAT32-re) először mindent átmásolunk a belső tárhelyről.
    2. lépés módosítjuk a vold.fstab fájlt
    3. Újraindítjuk az MK908-at.

Ezután mindig benne kell lenni az SD kártyának a stickben!
    Most nem vagyok otthon csak egy netes gép előtt ülök, át kellene küldened nekem ezt a vold.fstab fájlt, majd visszaküldöm neked. Végigcsinálod a 3 lépést és kész!

Vagy a következő két sort kell keresni a fájlban
    dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
    dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0

Erre kell átmódosítani:
    dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0
    dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9

Én így használtam az MK808B-t is és most az MK908-at is ,csak még annyit csináltam hogy amikor a ROM-t felraktam 2GB-os parameter filet a 6GB-osra cseréltem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés