- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Értem, akkor neked már ez a sebesség kevés, ha jól értem. A rendszernél ha már sok progi van telepítve hajlamos lehet a belassulásra. Nekem még minidig bámulatba ejtő, hogy mennyi mindenre képes egy ilyen kis szerkezet.
Most, hogy kipróbáltam a dead triggert...ég és föld a különbség a telóm és a T-R42 között. Hihetetlen!
Az irányítás még így billről is jobban megy, mert nem laggol be, gyorsan bettölti a pályákat. Hétvégén teszteltem a vasat az antutu-val, nálam 17743 pont volt a csúcs. Persze mindennél van jobb, kérdés mire elég...a google earth vezérlése még nem tiszta számomra (hogyan kell forgatni a bolygót és zoom-olni megfelelően, hogy ne minidig az elejéről kezdje...), pedig azzal is elboldogulna...
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest