- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nem baj az! Ha te nem, én hozom szóba. Erősen szemezek vele egy hete. Bennem is ezek a kérdések merültek fel. Ugyanakkor mindig elbizonytalanodok, ha elkezdek számolgatni, hogy ebbe min. egy 32GB-os SSD, mert hát ne zörögjön már, no meg még 4GB RAM.... nem tudom, ugyanakkor ez valóban kiváltaná az asztali PC-t, jóval kevesebbet fogyasztana, s csendben lenne.
Somatom, tudom, pofátlanság, mert átrághatnám ezt a topicot, de mégis megkérdezem, s elsősorban tőled, mert látom, hogy azóta is tartod a frontot a 808 fórumban s itt is... 4 magosokból most melyiket érdemes megvenni, aminél van legalább akkora aktív user háttér, mint az mk808-nál és az ug802-nél volt? Eladtam a két UG-t, mondván veszek DVB-S2 tunerrel is megáldott Androidos STB-ot, deeee később alábbhagyott a lelkesedés. Kiderült, hogy nem kezeli a forgatót így aztán szinte biztos, hogy a fejkapcsolót sem fogja, azt meg tényleg nem tudom nélkülözni, na mindegy. A lényeg, hogy ha már veszek egyet ismét médialejátszásra, akkor legyen korszerű, s a wifi vétel legyen valamivel erősebb. A stick-eken a külső antenna dob valamit rajta vagy csak inkább látványt nyújt? S persze a legfontosabb, hogy legyen 1080p kernel hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest