Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz vlevi #264 üzenetére

Nem baj az! Ha te nem, én hozom szóba. Erősen szemezek vele egy hete. Bennem is ezek a kérdések merültek fel. Ugyanakkor mindig elbizonytalanodok, ha elkezdek számolgatni, hogy ebbe min. egy 32GB-os SSD, mert hát ne zörögjön már, no meg még 4GB RAM.... nem tudom, ugyanakkor ez valóban kiváltaná az asztali PC-t, jóval kevesebbet fogyasztana, s csendben lenne.

Somatom, tudom, pofátlanság, mert átrághatnám ezt a topicot, de mégis megkérdezem, s elsősorban tőled, mert látom, hogy azóta is tartod a frontot a 808 fórumban s itt is... 4 magosokból most melyiket érdemes megvenni, aminél van legalább akkora aktív user háttér, mint az mk808-nál és az ug802-nél volt? Eladtam a két UG-t, mondván veszek DVB-S2 tunerrel is megáldott Androidos STB-ot, deeee később alábbhagyott a lelkesedés. Kiderült, hogy nem kezeli a forgatót így aztán szinte biztos, hogy a fejkapcsolót sem fogja, azt meg tényleg nem tudom nélkülözni, na mindegy. A lényeg, hogy ha már veszek egyet ismét médialejátszásra, akkor legyen korszerű, s a wifi vétel legyen valamivel erősebb. A stick-eken a külső antenna dob valamit rajta vagy csak inkább látványt nyújt? S persze a legfontosabb, hogy legyen 1080p kernel hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés