Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

Nos, Hölgyeim, Uraim, kedves Somatom!
    Bobnak igaza lett, az RK3188 ezennel meghalt.
    A létező összes lejátszó a Minix X7-en kívül T végű processzort kapott.
    Amik nálam voltak teszten, még sima 3188 volt, amik érkeztek mind T-s végű. (3 hét telt el)
    Nem tudom mi értelme így a T-R42 II. verziónak, ha csak az nem, hogy AP WiFichippel szerelt, és nem a Realtekkel.
    És csak egy észrevétel:
    Sok lejátszó megfordul tesztre a kezeim között, és csak egy érdekesség.
    Kíváncsi voltam a Himedia androidos lejátszóíra, rendeltem belőle 2db-ot.
    Sajnos a beállításon kívül minden kínai vot, így hagytam a fenébe, mert akkor még nem lehetett rootolni. (Q5II)
    Most újra elővettem, rootoltam, kiszedtem a kínai programokat, beletettem egy MX playert, és lám csodát, 2 magos procival, Mali 400-al (ha jól emlékszem), a FUL HD filmeket úgy vitte, hogy leesett az állam!
    3D-t is elő tud állítani menet közben a saját lejátszójával.
    És csak egy pár apró érdekesség:
    EX3, EXT4 partíciókat magától mountolja, a távirányítóval pedig ki és be lehet kapcsolni. (nem standby)
    Természetesen nem ajánlom most már, hogy valaki vegyen ilyet, mert eljárt az idő felette, csak egy apróság, hogy egy két magos gép, mali400-al mire képes, és egy "apró" gyártói figyelmességgel.
    Hasonlóképp járt a CS918S gépecske is, a maga Allwiner processzorával, a FullHD videót úgy vitte, hogy csak lestem, a digitális kimeneten megjelenő 5.1-el együtt. (ennyit a minix7-ről is egyébként)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés