- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #2490 üzenetére
A CS918 és a K-R42 azonosságáról sztem lesz itt néhány vélemény. De abban a vitában is egy megválaszolatlan kérdés volt az utolsó. Milyen modul van (volt) a 220V által forgalmazott CS918 -ban, ami teljesítette a 220V specifikációjában szereplő BT. v.4.0 -át? Ez csak azért számít, mert az a vita még akkor történt, amikor a T-R42 -csak elővételben volt rendelhető, nem volt még ilyen AP -s box. Változatlanul állítom, hogy a CS918 -ban akkor MTK kékfog volt, (BT. v.2.0). ( Ami a CC -s tesztet illeti, pl. a működő kiegészítők között első helyen a BT modem szerepel. Milyen modemmel tesztelted? A külső kékfog akkor még kizárólag CM rommal volt lehetséges. Lehet, hogy az átlag számára ezek hiteles infók, de ebben a topikban tapasztaltabbak is vannak, akik nem esznek meg bármit.
A tesztben van egy letöltés a Finless romhoz. Ő elég sokat tett a miniPC -k használhatóságáért és cserébe elég keveset kért. Ha kicsomagolod a zip -et, akkor találsz benne egy fájlt, amiben a rommal kapcsolatos infók vannak. Ugyanott megtalálod a kérését is. Én, (de szerintem ezzel itt nem vagyok egyedül) tisztelem Bob munkáját és még magánemberként sem töltök fel Finless romot más tárra (a nemrég bekövetkezett incidens következményei nem tartoznak ide, Bob ezt kifejezetten engedélyezte, sőt, külön topikja van a kérésnek). De hogy egy nyilvánosan megjelenő teszthez legyen mellékelve, az nálam nem a tiszteletről és hozzáértésről tanúskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest