- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kukszi1 #2324 üzenetére
Az csak egy nagyon pici kis ízelítő a programhoz. Én még az Elixír1 kapcsán ismerkedtem meg Tamással, akkor az E-Robot még csak egy terv volt. A leírás óta nagyon sok minden fejlődött és mivel én bombáztam mini PC -s "problémákkal" is, így ez irányban is történt fejlesztés. Pl. az USB -eszközök azonosítása, az ethernet kapcsolat kezelése, a "fájl létezik" paraméter a CIFS -sel csatolt tárak érzékeléséhez, a broadcast receiver és még sok más apróság. Most a GPS koordináták sms -ből kiolvasásán ügyködök és van már nálam egy fejlesztői verzió, ami vonalkódbeolvasással is tud parancsot indítani. A "bluetooth kapcsolás" -hoz szükséges érintés emulálás művelet is egy viszonylag új fejlesztés. Itt tulképp az "input tap x y" shellparancsról van szó. Én még ezzel csináltam. Azóta Tamás adott ehhez is "GUI" -t, de azt még nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest