- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos, maximálisan osztom a többiek véleményét. Én is kb. úgy használom, mint vlevi, ezért nekem is pozitív róla a véleményem. Mobil életet élek, nekem fontos a kütyüim közötti összhang és ezért számomra nagyon jó megoldás. Ugyanaz a launcher, ugyanaz a böngésző, ugyanaz az alapértelmezett fiók. Ha elmentek egy könyvjelzőt, az rögtön ott van a telómon is. Amióta ráakadtam a clipper+ -ra, azóta bármit, ami megtetszik csak kijelölöm, másolás és bármelyik kütyümön ott van. A vágólap a jegyzetfüzetem. Mivel NAS -t használok, így a tárat is egyformán tudja használni minden eszközöm. Szóval nekem nagyon hasznos, de a médialejátszás tényleg nem az erőssége. Ami pl. az MXplayert illeti (többnyire én is ezt használom), nem csak a felbontás a probléma. Sajnos, a frissítési frekvencia is fix. 60Hz. Ez jó egy 30fps filmhez (NTSC), de 25 -höz (az EU -ban általános PAL szabvány), vagy 24 -hez (általában mkv, HD mozik) már nem szerencsés. Összezavarja az MX -et és svenkelésnél (kamera oldalmozgás) darabos a lejátszás. A romok viszont odaátról jönnek. 24Hz -es kernelről hallottam már, de a 25 odaát totál ismeretlen, így kernel sincs. Arról nem is szólva, hogy minden filmhez kernelt cserélgetni elég idegörlő. És ez csak egyetlen, apró hibalehetőség. Szerintem 5-10 ilyet kapásból tudnék írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest