Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tévedsz. Guglizd az "RK 3188T" -t és dobni fog pár tabot. Az enyém is 1200 és 1410 között megy Antutu szerint és 16274 -et hoz 720 -as kernellel. Tegnap szétpattintottam, de egy hűtőlap van a procira ragasztva, így nem tudtam megnézni, hogy mi van ráírva. De különösebben engem nem érdekel az ilyesmi. Adok neki rendesen enni és ennyi. Most épp kedd óta megy és nem volt reboot. De azért bízom benne, hogy ez vmi szoftveres anomália a rom -ban, vagy a kernelben és nem a T -modell miatt van. Az azért csúnya lenne a CC -től (vagyis a Riko -tól). Egy Cosyswan -ról el tudok képzelni ilyet, de egy Tronsmartnak, egy Riko -nak, vagy pláne egy Minix -nek nagy blama lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest