Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

Feltettem a T-R42 -re (v1.0) a Wasser féle 1.2.4 -et, nagyon ott van a szeren.
    Még gyorsabb lett,minden működik ugyanúgy mint eddig, + kipróbáltam az xbmc-t is.
    Utoljára kb megjelenése után nemsokkal láttam,de az még borzasztó volt sebességben,és minőségben is.
    Ez a mostani verzió már nagyon pörgős,720p-t simán viszi lanon akadás nélkül ,az 1080p-be már persze beledöglik,de ez érthető is a hw dekódolás miatt. Az Archos player természetesen az 1080p-t is rezzenés nélkül viszi nasról,sima smb megosztáson keresztül. Webkamera,gamepad ugyanúgy megy,a gyári böngészőben javították a hibát,a kedvenceknél most már ott van a távoli is,nem csak a helyi+ flash is van.
    Eddig 1.2.1-es volt a gépen,de ez ahhoz képest is gördülékenyebb lett,és pörgősebb.
    A gyári fw el-el ment,amíg nem láttam a Wasser féle romot,de a mostani update még tudott rátenni egy kis + sebességet az eddigi tempóra,és mindezt úgy,hogy a cpu csak 1.4GHz-en megy,nem is 1.6GHz-en,mint a hasonló eszközökben. A fenti sebesség tapasztalatok 1080p-s kernellel értendők,nekem jobban bejön mint a 720p,élesebb a képe + többet látok a böngészőben.

Egy dolog van,ami meg van a kezdetek óta:
    Ha rádugok menet közben valamit usb-n(egér,bill,webcam,bármi) ,akkor a belső sd-t eltávolítja,mindig újra kell mountolni. Annyira nem izgat,mert úgy kapcsolom be,hogy átdugom a pc-ből a webcamot,az egér+bill. vevőjét,és már menet közben már nem dugdosok semmit,mert minek,ott van minden ami kell.
    Állítólag táphiba lehet,nagyobb táp kell neki,de erre nem költök,lehet vele élni így is :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés