- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Feltettem a T-R42 -re (v1.0) a Wasser féle 1.2.4 -et, nagyon ott van a szeren.
Még gyorsabb lett,minden működik ugyanúgy mint eddig, + kipróbáltam az xbmc-t is.
Utoljára kb megjelenése után nemsokkal láttam,de az még borzasztó volt sebességben,és minőségben is.
Ez a mostani verzió már nagyon pörgős,720p-t simán viszi lanon akadás nélkül ,az 1080p-be már persze beledöglik,de ez érthető is a hw dekódolás miatt. Az Archos player természetesen az 1080p-t is rezzenés nélkül viszi nasról,sima smb megosztáson keresztül. Webkamera,gamepad ugyanúgy megy,a gyári böngészőben javították a hibát,a kedvenceknél most már ott van a távoli is,nem csak a helyi+ flash is van.
Eddig 1.2.1-es volt a gépen,de ez ahhoz képest is gördülékenyebb lett,és pörgősebb.
A gyári fw el-el ment,amíg nem láttam a Wasser féle romot,de a mostani update még tudott rátenni egy kis + sebességet az eddigi tempóra,és mindezt úgy,hogy a cpu csak 1.4GHz-en megy,nem is 1.6GHz-en,mint a hasonló eszközökben. A fenti sebesség tapasztalatok 1080p-s kernellel értendők,nekem jobban bejön mint a 720p,élesebb a képe + többet látok a böngészőben.Egy dolog van,ami meg van a kezdetek óta:
Ha rádugok menet közben valamit usb-n(egér,bill,webcam,bármi) ,akkor a belső sd-t eltávolítja,mindig újra kell mountolni. Annyira nem izgat,mert úgy kapcsolom be,hogy átdugom a pc-ből a webcamot,az egér+bill. vevőjét,és már menet közben már nem dugdosok semmit,mert minek,ott van minden ami kell.
Állítólag táphiba lehet,nagyobb táp kell neki,de erre nem költök,lehet vele élni így is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- gyári garanciás Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest