- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
donjohnson #1144 üzenetére
Az lehet, hogy Neked jó, de általában is? Pl. én nem vennék magamnak TR-42 -t, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Csak más a felhasználás módja. Van összehasonlítási alapod más készülékekkel, vagy más romokkal? Tudod, hogy mik szoktak lenni az általános problémák? Mert írhatok pár különbséget. Figyelembe vetted, hogy ez egy ajándék? Kicsomagol, bedug, használ. Hogy néz az ki, hogy "Jó kis kütyü ugye? Majd ha veszel hozzá beviteli eszközt, akkor ki is próbálhatod." Egyébként van benne oyan funkció is, amit más kütyüben még nem láttam működni. A lan kapcsolatot tovább tudja osztani wifin úgy, hogy a sticken is használható marad a net. Még streamelni is tudtam vele (480p -vel próbáltam, nem fullHD BD Rip -pel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest