- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Sziasztok!
8 napja kezdeményeztem értekelést hardveraprón megtörtént vásárlást és az eladóval való levélváltást követően, amit nem jelzett vissza. Ennek nyilván az az oka, hogy jeleztem neki, hogy negatív értékelést fogok adni a részére, mivel álláspontom szerint nem csak hogy hibás volt a hirdetés (az adott termék nem rendekezett az egyik paraméterrel, ami a leírásban szerepelt), de vélemenye szerint ez kizárólag az én hibám, nekem kellett volna alaposabban tájékozódnom (szerettem volna megoldást, ő csak azt hajtogatta, hogy az én hibám, álljak el...ezt is csak azután, hogy jeleztem, hogy számomra lényeges kérdés, ugyanakkor ennyi miatt nem állnék el a vásárlástól, mivel egyebekben megfelelő, nem postáznám vissza, és megoldható lett volna, hogy a termék megfeleljen az elvártaknak, ha nem zárkózik el ettől mereven). A kérdesem, hogy elvileg 8 nap eredménytelen eltelte után kérhetném, hogy az oldal üzemeltetői engedélyezzék az értékelést, de törlésre került az értékelés és nem tudom sehogy jelezni.
Mobilról nézem, lehet ez a gond. Hol tudnám ezt kérni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS Xeon W-10855M T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest